Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
RunnerSukosan:
Cak sam i ja na videu hehe nije snimio kako sam.ga isao spasavat u novalju hehe
Corector:
Imaju negdje slike kad sam ostao bez goriva. A jbg riskirao sam i isao bas do zadnje benge koja je se renovirala. Purejet moze stati samo onda kad ostane bez goriva. Jbg to mu je minus
BITNO je da se nije dolazilo autoprikolicom pa za Zagreb.
BITNO je da se nije kupovala povratna karta za Zagreb
U tom slucaju bi vjecno sutio, ne bih se usudo rijesi vise reci za ovo remek djelo koje je presavrseno. Mnogi se mjere i usporedjuji, a nemaju niti dvadesetinu kilometraze da se uopce kvalificiraju za usporedjivanje. Ja se nikad ne natjecem ako nisam kompententan.
PS elystar purejet je imao nov remen, na snimci ide 100gpsa. Svaki put kad pogledam taj video nalozim se, jer purejet ima moc! Pedesetka leti :headbang: Kako sam ga gazio, znam svaku cestu na pamet kojom sam isao = neprekidno pustanje gasa, kao na trkama, jer cesta nije pista vec trkaca staza kad si sa 50ccm. :frajer:
SAMO PUREJET, stani mi na vremensku crtu!! :frajer: Sve ostalo su peakovi, purejet je konstanta :headbang:
RunnerSukosan:
Morat cemp.mi tog BBa swapnit rodjeni
Corector:
Mojih ruku djelo :frajer:
Mamu im j****, pojavili se neki kopiraci mojih patenata, sve mi se cini da cu ih morati CENTRIRATI, cekam da kap prelije casu :icon_thumright:
Jos jedan purejet koji ide lijepo 45kmh NA KLIK :icon_biggrin:
Prednost purejeta/ditecha je sto s elektronskom blokadom svaki radi savrseno :headbang:
- ubrzava linearno
- brzina je fiksna i nema oscilacija (jer kod karburatora ipak ponekad postoji problem s odrzavanjem brzine, u tom slucaju treba se poigrati s karburatorom, a zadnja opcija je auspuh koji opcenito regulira rad 2T motora)
Purejet:
Koliko dodje kod tebe ta elektronika za purejet? Hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju