Tehnički kutak > Injection

Najtezi popravak purejeta

<< < (13/29) > >>

Corector:
350kn, dozivotna garancija :frajer:

Imam i opciju za 30kn, samo ne mozes iskulirati ako te murja halta kao sa ovom skupljom.

paske:
Bok, evo imam priliku kupiti jednog purejet runnera 2003. Ima 20k kilometara, navodno ju je prijasni vlasnik moj frend, dobro odzavao, ali je nesto kemijao oko nekog kompresora ubrizgavanja i nesto tokario oko toga, i vec mu stoji u garazi ima evo dve godine je ne vozi odnosno ne pali. On si je onda kupio yamahu xmax pa mu se nije dalo se zezati oko gilere. Pa me zanima sljedece, sta mogu ocekivati ako uzmem gileru, za 200e mi je nudi, ima hrpu novih djelova, i auspuh novi ne montiran, novi injektor...uglavnom mislim da je nesto sjebao oko tog kompresora.. da li je ta masina stvarno toliko sjebana po pricama koje cujem od drugih ili je jednostavno uvijek bio nemar prema odrzavanju iste i ne pedantno rukovanje. Eto mehanicki mislim da je skuter ok, ali ne da mi se ga gurati umjesto da ga vozim, inace uvijek sam imao karbos verzije motora koji su me dobro sluzili. Hvala na odgovoru, vidim da vas ima dosta iskusnih na forumu
 :hello:

TopPerfomance4:
ako je tak sitna lova zašto ne razlog zašto ljudi ovde preziru pure jet jer zahtjeva precizni rad koji ovde nažalost ne postoji nego metoda peri deri samo toči ne gledaj ništa tomos je zakon uliješ rakije u njega pa se voziš itd

paske:
To sam si i mislio. A da li je istina da treba samo stotku oktana tankat, i koliko je isplativo staviti masinu sa karburatorom ukoliko je ova zgorena, pretpostavljam da bi trebala ici i druga struja ecu bubina?

RunnerSukosan:
Nije istina za 100 okt.. I crkavaju zbog neznanja servisera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju