Tehnički kutak > Injection

Najtezi popravak purejeta

<< < (10/29) > >>

SF2 Freak:
Ova tema  ebi trebala postojati kada je pjurdet vjecan... Ili nije  :toothy9: :toothy9:
Ode pumpa ahahha meni karb jos nije otisao  :headbang:

Corector:
Ne, ne i neeeee!! Znao sam da ce ovo biti samoubojstvo za pezu. Ali nema pomoci, i da nisam imao kapice ventila na purejetu, to bi bilo abnormalno ohrabrujice da se peza digne u slijepim ocima peza fana, a to sto je izbrasnarena po cijelom Zagrebu, a i na voznjama od priie redovito, nije nimalo bitno.
Steta, htio sam pomoci, ali uzalud je, definitivno, odnijelo ga, bukvalno odlepio :'(

Ne razumijem kako ne mozes shvatiti ono elementarno, pumpu nismo dirali, ja sam svestenik za purejete i ono sto dirnem cinim vecnim! A nju nisam dirao.
Moze linse barem to shvatiti ako se pomirimo s cinjenicom da purejet agregat nikada nece biti shvacen jer je izgleda nedostizan nivo? A da se taj nivo savlada, puno toga binse moglo primjeniti na masi drugih stvari :icon_thumright: Ide se u sirinu sa znanjem, a ne samo karbosic, iskra i to je to. To je za sesti razred osnovne kad se tomosic vozi.

Razmisljam jos, jedini spas je da napravim brutalan refresh rate glede reporta o pezo skuterima, svake minute izvjestaj o pezama da podnesem :dontknow:
I naravno, frisko servisirani Nrg mc3 50 purejet ce znaci ne pokopati, nego odmah i kremirati pezu cak i sa debelim krmetom na purejetu :headbang:

Povijest bolesti:
Peza peza peza peza peza peza peza

E da, i dijagnostika problema na purejetu traje 1 sekundu, a na pezi traje koliko ja barem znam, u nazad 2 godine kad smo se vracali iz Bjelovara po kisi pa je Peza ZATROKIRALA I SKORO STALA jer nije mogla u okretaje,a purejet je BESPRIJEKORNO radio. Taj famozni problem na pezi nije rijesen ni dan danas, a boji se kise toliko da naglo koci ne razmiskjajuci uopce sto je kamion iza :laughing6:

I za kraj, jedno direktno pitanje:
Kad ces preci na purejeta? Ovo pacenje zaista nema smisla, i cinjenica da peza nikad nece nadmasiti purejeta.

SF2 Freak:
Gilera skup sa pjurdetom je propala tako da nikada  :icon_thumright:

Corector:

Ti bus propao skup s pezom. To je najzalosnije :sad1: :sad3:

SF2 Freak:
To su samo nagadanja , ovo kaj se ti ce pure i gilere vec se dogodilo.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju