Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
RunnerSukosan:
Posto vise nisi triper i polini ti dobar :laughing7:
aragonY:
Koje cudoviste ova aprilia, ide ko high end :o
Corector:
--- Citat: RunnerSukosan - 28 Svibanj, 2018, 14:38:57 ---Posto vise nisi triper i polini ti dobar :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ima istine jbt :toothy3: S tim polinijem sam prosao sve i svasta i dalje je u super stanju. Zamjerka mu ide na one tanke karike koje traju 10tkm, i zajebavao me je limeni dihtung glave koji bi propisao na 6000km.
Corector:
Ovo je druga NGK svijecica kojoj je pukla keramika. I pocela je prekidati pa je skuter stucao ko lud.
Prvi slucaj mi se desio tako da je isti povremeno stucao motor, i odvojila mi se metalna kapica iz keramike, pukla je tocno u sredini keramike...
Za sad Sagem bespriiekorno ibavlja svoj posao na dosta skutera.
Corector:
Spomeniti purejet iz prvog posta je stao!
Nisam ni sekunde razmisljao da ovo kazem, nisam pickica, objektivan sam, ne pravim se budalom, i ne lazem.
Ali razmisljao sam brinuci se za druge, jer ce im ovo biti gain da se uguse u ludosti i da ih pojede njihova zamorcad, ali sto je tu je, ako ne razmisljaju brzo, ionako ce bukvalno odlepiti, a ja cu na kraju bukvalnog odlepljivanja samo podsjetiti tko je bio u pravu, i naravno, rugati se s konja zvanih purejet
:bicedobro:
Predjimo na problem. Dijagnostika je odradjena u jednoj sekundi! Runneru je crkla pumpa goriva. S obzirom da je dosla ispravna, nisam je dirao i odlucio sam je pustiti nek vozi i riskirati vjecnost jer postoji mogucnost i da jako dugo potraje, pa da se ne ide u dodatni trosak, i nakon toga sto je pripemim za vjecnost onda problema s njom vise nema. A i neki kreten je epoksijem zaljepio dio pumpe jer je nesto drkario, pa neka ide tako ako je vec majstorisao.
Sto je tu je, sad cemo je uciniti vjecnom i to ce biti sve u globalu rijeseno, novi potencijni problemi i slabe tocke se vise ne ocekuju.
Karbosi su pod velikim pritiskom i ocekivanjima, sezona je u punom jeku, ocekivanja su velika, tolerancije se smanjuju ili su minimalne. Kome zakaze karbos nekoliko puta za redom, garant leti sve u 3 picke materine. :toothy9:
Jeben je bio put s purejetom, istrpio sam hidrulicne pressinge od tristo tona i nisam pokleknuo, zato je ruganje karbosima utemeljeno s extremno cvrstim temeljima :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju