Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
SF2 Freak:
Pero takve idiote edukuj.
Pumpa ima garanciju ak ju ti stavljas , u protivnom nema jer tko zna kaj je ob sa njom radio. Svaka elektricna komponenta u autoindustriji nema garanciju u trgovinama ako se ne ugraduje od strane njihovoga majstora. I to je tako i tocka.
PchelaUbica:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Rujan, 2019, 13:35:46 ---Pero takve idiote edukuj.
Pumpa ima garanciju ak ju ti stavljas , u protivnom nema jer tko zna kaj je ob sa njom radio. Svaka elektricna komponenta u autoindustriji nema garanciju u trgovinama ako se ne ugraduje od strane njihovoga majstora. I to je tako i tocka.
--- Kraj citata ---
Upravo to suhi slazem se i ja!
Pero bitno je i kako se ti postavis. Nemoj se dat zajebavat.
Ako se ne da onaj idiot sto sjebava pumpe onda nemoj ni ti koji radis posten posao i znas sta radis
gokiSP:
Ne ljutim se ja, samo si mi trebao javiti na vrijeme da ne racunam na tu pumpu kako smo se dogovorili. Probat cu sa ovom sto je momak donio pa cemo vidjeti. Nisam iskljucio tvoju pumpu, ali moram prvo probati ovu pa cu vidjeti na cemu sam.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Corector:
Probaj, ako bude problema javi, tebi se barem moze s razumijevanjem objasnit neke stvari i tako da trud nece biti uzaludan.
dario007:
Pricali smo o toj tematici i stvarno gubis volju i zivce da te netko jebe bzvz.
U jednu ruku ne smijes biti bezobrazan,u drugu po kratkom postupku treba rijesavati i ostati pristojan.Nisam mogao vjerovat kad si danas lika 8 puta pitao sta ga zanima u vezi skutera iz oglasa :sad3:
Garancija ako ti ugradjujes,u slucaju da nije pumpa upozoris da naplacujes svoj dolazak i eventualno rad.
Druge reklamacije ne uvazavas ako nisi ugradio i bok.
Cim krenu sa pitanjima odrezes da ne popravljas skutere preko telefona i tjt.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju