Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
Corector:
Stizu na naplatu tvornicka crijeva ulja!!! 16 godina je previse, pogotovo ako ima dosta kilometara, jer jos mogu proci oni koji puno stoje, ali to cim pipnes, nema vise kraja da zakrpas.
S crijevima benzina se jos mozemo igrati, pa ako iscuri 12l benzina, nije neka steta, ali ona od ulja su dosta zajebana po tom pitanju.
Procjenjena steta:
- klip, cilindar, iglicasti lezaj (razlika izmedju najjeftinije moguce varijante, kineske zamjenske s kojom ce skuter jeva ici je svega 150kn, i recimo Prox klipa s kojim motor radi bez greske).
- kompresor
gokiSP:
Pero, j#bote, daj se javi na taj mobitel. Zovem te vec 3 dana i ni glasa. Rekoh da mi je ona pumpa hitna koju si poslao u petak, danas je utorak i jos je nema. Doktore, purejet stoji zbog tvoje neozbiljnosti.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dario007:
Sad cu ga pitat di je zapelo,samo da se vrati iz teretane...
Corector:
29-og zadnji razgovor, i danas sam imao jedan propusten poziv od tebe. Reci mi kad si me u medjuvremenu zvao da prijavim tehnickoj sluzbi problem.
Danas se nisam mogao javiti sredinom dana.
Sredjivanje pumpe nije posao od 5min, za to postoji Ivica kod kojeg moze sve ekspresno, ali ono najbitnije ce izostati. Cesto zbog velikog pressinga sj**** stvari, izgubim koncentraciju i napravim sranje. Pripremio sam ti je tek danas umjesto da je jucer posaljem. U znak isprike ti mogu jos nocas u 4:00h poslati pumpu prvim autobusom.
gokiSP:
Ne moras slati pumpu, kupio sam drugu. U petak kada smo se culi rekao sam ti da necu slati svoju na reparaciju jer mi hitno treba i pitao te imas li neku gotovu koju mi mozes odmah poslati na sto si rekao da imas. Nisam se ciganio zbog cijene iako je bar dupla od onih po njuskalu ivica i marica nego sam rekao da saljes i rekao si da saljes isti taj dan. j****u mater, ja u svojem poslu ovisim o dostavi i kada s nekim dogovorim rok isporuke onda racunam na to. Trebao si reci da ne mozes ispostovati to sto sam trazio i nikome nista. Ovako imas jednog purejeta na dusi jer nikako da dobije goriva i upali.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju