Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (19/31) > >>

zvonkec92:

Blokovi plačeni po kili, cijenu nemoram ni spominjat valjda znate sami iskalkulirat 4-5 kila x 5kn = ?

Sad kad su blokovi na sigurnom ajmo jos jedan krug napravit reda radi pa nailazimo na BB radilicu u odlicnom stanju ali posto je stajala na kisi i zahrdala nema od nje nista

Zatim nailazimo na puknuti BB blok na kojem itekako ima stvari za iskoristiti, a da nebude danas samo dan piaggia izbunario sam i jedan GY6 125 cilindar, bez toga kopanje po otpadu nemoze proci

Svratili do mene na kavu, detaljno pregledavanje kupljenog, te pranje i lickanje

dacerovs:
Gotovo je, gasi mješalac motaj kablove, BB blokovi nađeni na otpadu pa da mi je bilo upoznat tu glavu koja je to bacila tamo.
A Zvonkec oko sokolovo, da bi rijec reko, vjerojatno imas senzore ugradene za takve stvari  ;D ;D

zvonkec92:
Zaboravio naglasiti da su DOSJEDI LAGERA radilice u bloku u fenomenalnom stanju te lezaj niti cekicem neide nutra, znaci blokić Zdravko kupljen za cijenu čevapa bez pive. Kad se sjetim prve teme o otpadu koju sam pokrenuo prije nekoliko godina bilo je vrijeđanja sprdancije i izrugivanja, pa eto ekipo rugajte se i dalje nama klošarima koji štedimo pare kopanjem po otpadu 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

dario007:
Moram se zahvaliti Zvonkecu na dojavi,odma po otvaranju smo isli po blok i usput nasli jos polovicu sr150 bloka.

Da nije sve tako bajno ima posla na njemu jer su radijator bacili na blok i okrhnuli mali komadić ne bitnog dijela i komadić usice od celjusti koju cu dat povarit.4 navoja na bloku su loša,pa ce se i to morat srediti,ali sve u svemu vrhunski ulov,jer bas takav blok je najtrazeniji i najskuplji.

Cilindar smo pohonali i za nuzdu moze voziti,karike solidne na 0.5mm zazoru i klip za smece koji je pretvoren u pepeljaru.

Anlaser trazi novi lezaj i semering,pozeljno bi bilo i cetkice nove staviti.
Getriba odlicna,polutke i kvacilo odlicno,zvono spigano i baceno u smece.

Sve u svemu oko 2000kn dijelova kupljeno za 130kn,tako da je trgovina bila savrsena.Konacno da se i meni osmijehne sreca.

balki:
Radost recikliranja je velika jer ce stvari proci put od smeca preko otpada i "pronalaska" do novog života...
 :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju