Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (18/31) > >>

Pulss:

--- Citat: PchelaUbica - 27 Listopad, 2021, 19:42:59 ---Dobro odakle je bahco?

--- Kraj citata ---
Jedino sta je bitno je da je vlasnik firme Bahco jebeni Snap On.

challenbeen:
Ne mogu virovati, baš gledam na temi, na trećoj strani... 12.travnja dobio od frenda na poklon, tek sad uspio pijeskariti i evo odmah sam bacio temeljni antikorozivni pa špric kit u 2 puta, razmak između svakog špricanja je bilo oko 1 sata... potrošeno je 3 deca špric kita. Odmah sam u cijeni pjeskarenja ugurao i 4 felge od tatinog "novog" kedija, a odbili su mi pijeskariti aluminij (felge od passata, nrg, deklo itd) jer nemaju pijesak za aluminij, pa sam inzistirao da svejedno prođu, odbili su... to stvarno poštivam kod takvih majstora. Inače kako je ispalo od pjeskarenja, poprilično sam ušokiran kvalitetom kako je skinuto. Brusiti ni felge ni stalak neću, samo ću ga pustiti da se dobro osuši par dana, pa na sljedećem lipom vremenu, iće farbanje ... još ne znam u koju ću boju ovaj stalak, ali za felge znam, dobro pouzdana RAL9006 boja pošto neće ići ratkape na felge.

challenbeen:
Danas prva ruka farbanja, naravno da mi se prelilo malo, ali sve sportski, ništa što druga ruka neće pokriti... naime, imam problemić, ne daje mi se 500injak kn za 4 kotača ... kupiću ih nove jer ionako imam samo jedan stari koji se raspao. u Bauhausa kad sam gledao, ispadne me 125 kn komad, a ja bi volio da ako netko zna di se može naručiti jeftiniji kotači?

challenbeen:
Glavni dio riješio, ostalo je samo kotače naći, samo ne znam gdje da gledam.
Honovao sam čak rupu, fenomenalna stvar, podmazivao sam sa uljem WD40, a poslije samo isprao brake cleanerom i obrisao sa papirom. Podmazao sam grafitnom mašću i to je to... gledam samo dali da ugradim pipak za podmazivanje preko mazalice...

zvonkec92:
Jucer svratio na otpad i opet nasao zanimljivih sitnica

*Neki švapski čekić od 2 kile kojem su čoškovi bili malo okrhnuti pa sam ih navario i pobrusio pa sad to izgleda kao da nedoatataka nije ni bilo

Uzeo radilicu od nekog morinija samo zbog ovih podloski pored klipnjace koje ce mi trebati za kemiju na mojoj minarelli radilici

Ljevu pumpicu od nekog kineza, kaje najzanimljivije kad sam ju oprao i ocistio nova nekoristena je, u cilindru se nevidi da su gumice strugale samo je eto od stajanja vani odpala farba i malo oksidirala. Nista strasno oprana je ociscena i spremljena u štek

Tu su jos neke sitnice kao M20 šarafi i neke cijevi od kojih ce se radit jedan alat/radapciger

Pored ovoga sam prosao kao pored turskog groblja posto nisam piaggio fan, kasnije dobio čitabu od radeta koji je preko slika zakljucio da je blok u iznimno dobrom stanju

Naknadno se dogovorili da sutradan ( tj danas ) odemo hitno po to dok nije zgrabio neko drugi pa smo vec u 7:00 bili ispred zatvorene ograde i nestrpljivo cekali otvaranje kao kad je navala u Lidlu na alat.

Blok ugrabljen

Preko noci se na istom mjestu pojavilo i nekoliko piaggio 50 blokova sto raskopanih sto kompletnih

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju