Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (20/31) > >>

aragonY:
Da se Zvonac ugledao na neke frizere, mogao je zaraditi na tebi bez po muke. Al to je pravi frend. Drago mi je zbog vas obojice  ;D  :icon_thumright:

Vragolasti Denis:
Klip za smeće ? Na zadnjoj slici je kao nov

Dragster 50:
Ma šou :headbang:

dario007:

--- Citat: Vragolasti Denis - 09 Prosinac, 2021, 00:56:58 ---Klip za smeće ? Na zadnjoj slici je kao nov

--- Kraj citata ---

Zvonkec ga je na tokarskom potokario,da bude lijep kao pepeljara ;)

--- Citat: aragonY - 09 Prosinac, 2021, 00:54:27 ---Da se Zvonac ugledao na neke frizere, mogao je zaraditi na tebi bez po muke. Al to je pravi frend. Drago mi je zbog vas obojice  ;D  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zvonkec se dokazao kao pravi frend jos puno prije blokova,ovo je samo jedna u nizu lijepih gesta koju je napravio.

--- Citat: balki - 08 Prosinac, 2021, 23:56:12 ---Radost recikliranja je velika jer ce stvari proci put od smeca preko otpada i "pronalaska" do novog života...
 :headbang:

--- Kraj citata ---

Upravo tako,blok ce se obnoviti i cuvati za vlastite potrebe.Sad su neki ljudi zamjerili Zvonkecu sto njima nije rekao da je pronasao blok da si oni zarade novce.Da je Zvonkec vidio profit u tome,onda bi ih sam uzeo pa prodao.

Ja bi se osjecao los covjek da mi covjek ustupi blokove i ja sad to prodam i spremim si novce u dzep,jer bi kao prvo od njega napravio budalu...

Tihich:
ček ček ček, kaj su stvarno prigovorili da im nije rekao za blokove da bi oni mogli zaradit na njima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju