Pozdrav
Kupio polovnog Generic Crackera, 16000km na satu. Vlasnik kaže nikad skidao blokade, vidim orginalni setup.
Odlučio sam s obirom na kilometražu promjeniti klip/cilindar karike, semeringe. Testirao cijeli agregat nakon sastavljanja na vakum, nepušta nigdi.
Kompresija odlična 150 PSI. Skuter "pali na zub" u leru radi odlično. Prima gas na nogari odlično. Međutim, generalno skuter je spor i trom.
Napominjem da imam 6 Chinarellia s oznakom 1pe40qmb, svi imaju isti setup (3.5g rolice, 788 17 28 remen, 75 dizna) sve ostalo tvornički. Skuteri idu odlično, uzbrdo 40kmh (krajnja mi nije bitna, samo ubrzanje).
Ovaj Cracker ima oznaku 1e40qmb, dakle isti agregat (jedino je bolcna 12mm), sa istim setupom kao gore, nemože preko 15kmh uzbrdo i daleko zaostaje za ovih ostalih 6.
za sad sam ispitao sljedeće:
- airbox isti kao u ostalih 6, orginalni s 14mm prigušnikom
- CDI odblokirani, za minarelli, isti kao u ostalih 6
- prominio bobinu, svjećicu
- probao drugo kvačilo
- probao auspuh s Lune
- probavao teže/lakše rolice
- novi remen
uvjek isti rezultat, ili još gori, max 15kmh na uzbrdici gdje ovih ostalih 6 idu između 35-40kmh
Dakle, može li mi itko objasniti zašto ovaj generic koji ima isti agregat kao ovih ostalih 6 chinarellia ide sporo ? Napominjem da je u njemu orginal dizna bila 55
sa airbox prigušnikom 11.5mm dok kod ovih ostalih 6 obično bi tvornička dizna bila 63 ili 68
Mogu shvatiti da ga je Generic totalno zagušio, ali evo, teoretski je "odgušen" ... opet neide
Hvala puno na pomoći