Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
dario007:
Nije usporedivo,svaki drugi je bolji :toothy12:
Ova aprilia je dobar izbor i fer cijena.Poznata mehanika,samo u dugom bloku.Odrzavanje jeftino,a dijelova ima na kiosku tiska.Da ne pricam da ide puno bolje od kymka,kad ga se odblokira i eventualno stavi multivar i auspuh ako se trazi malo vise....
zvonkec92:
eto vec dva glasa za apriliu
francicfrane:
Sve je ok i sviđa mi se taj skuter, jedino vidim da se ekipa često žali na veliku potrošnju. Ali mislim da sutra idem po njega (umoran sam više od tog silnog pretraživanja :laughing6: A kaj budem s tablicama ? On je regan jos godinu dana, al ima tablice Vž, a meni treba Čk.
Hvala vam svima na pomoći još jednom :)
zvonkec92:
kupis novu tablicu i novu prometnu i svebu na tvoje ime i na ČK. Seriala ne trosi puno, valjalo bi odma sve blokade poskidat, kupit malossi variomat i ici ce super
I tu ti je super kaj ima velike kotace, udobniji je i manje osjetis rupe po cesti
francicfrane:
--- Citat: zvonkec92 - 22 Svibanj, 2018, 08:48:40 ---kupis novu tablicu i novu prometnu i svebu na tvoje ime i na ČK.
--- Kraj citata ---
Aha, znači: odem kod njega, pregledam skut, ispunimo KPU, odem solo u svoju stanicu za tehnički i to je to ? Ne trebam s prodavateljem nikam ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju