Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
francicfrane:
--- Citat: aragonY - 22 Svibanj, 2018, 00:15:37 ---A jesi navaliio na Krmka :sad1:
Rečeno ti što da tražiš, piaggio mašina 50cc 2t i nemaš problema. S obzirom da imaš pristojan budžet možeš naći fino skuterče a ne neku grobinu.
--- Kraj citata ---
Haha, moram priznati da sam očekivao sličan odgovor vezan uz piljenje po Kymcu :D
https://iapi.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-motard-50-50-cm3-oglas-25380531
Kaj velite na ovog ? Za 10 000 kn mi proda, veli.
zvonkec92:
E to vec da, to bi za tebe bio idealan skuter, piaggio AC masina, posto nemas pojma o skuterima nemas puno ni brige oko njega jer je zracno hladenje :D ljepo izgleda, ko iz ducana
francicfrane:
--- Citat: zvonkec92 - 22 Svibanj, 2018, 07:10:37 ---E to vec da, to bi za tebe bio idealan skuter, piaggio AC masina, posto nemas pojma o skuterima nemas puno ni brige oko njega jer je zracno hladenje :D ljepo izgleda, ko iz ducana
--- Kraj citata ---
A vrijedi tolko ?
ivano_007:
Ja bi ti preporučio Kymca kad si već navalio na njega. Pa kad vidiš što si kupio drugi put ćeš izabrat bolje, treba imat neku početnu točku, skuter s kojim ćeš moć usporedit sljedećeg, ako me kužiš, pa nek ti to bude Kymco :icon_thumright:
zvonkec92:
--- Citat: francicfrane - 22 Svibanj, 2018, 07:23:44 ---
--- Citat: zvonkec92 - 22 Svibanj, 2018, 07:10:37 ---E to vec da, to bi za tebe bio idealan skuter, piaggio AC masina, posto nemas pojma o skuterima nemas puno ni brige oko njega jer je zracno hladenje :D ljepo izgleda, ko iz ducana
--- Kraj citata ---
A vrijedi tolko ?
--- Kraj citata ---
pa s obzirom da ima tak malo km vrijedi 10 soma, neznam kolko je bio novi al sigurno puno skuplji tak da po meni vrijedi te novce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju