Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (20/46) > >>

SF2 Freak:

:headbang:

Corector:
Ja cu ostat normalan :toothy10: Nikome ne steti osim autoru :laughing7:

Jel znas za onu ispravnu masinu od peze sto imam?
Znas za one dijelove koje si me zicao jer ti TREBAJU, aja ti ih nisam htio dati da te spasim od peza sindroma koji odnosi?

Cindar kao nov kojeg bi izbusio borerom 10 izvana prema unutra do nikasila na sredini, i onda s probijacem razvalio nikasil
Klip kao nov koji bi mi ispao iz ruku na pero
Radica dobra kojoj bi pajserom savio krak
Malossi multivar kojeg bi fleksom rasparao
Ona LC necujna getriba kojoj bih elektroaparatom na 300A svario zube

Sad razmisljam, dal pod cekic, pod vlak, ili da stemericom sve uredim :toothy10:
Cak bih mogao upaliti peza agregat i iscekicat ga macolom od 20kg dok radi, cisto nek se vidi koliko me je peza razocarala i nimalo mi nije stalo do te sekundarne sirovine

E to bi vec imalo smisla, i tu bi trebale role toaletnog papira

CoK:
Ne vodim se torijom Pero, nego stvarnoscu. Ja vjerujem da kad se jednom slozi da to traje, ali sam znas da kod nas skutere ljudi voze 3mj u godini (ne mislim na clanove ovog foruma i tjunere i opcenito zaljubljenike u skutere koji ih voze 24/7), a ostatak vremena stoje, a kad motor stoji, auto, ili bilo kakva masina, nije dobro i desavaju se pi*darije. Ja vjerujem da nema puno odrzavanja za nekoga tko ga vozi stalno i tko ga vozi svaki dan, ali za vecinu drugih kojima je to prijevozno sredstvo samo ponekad...i karbos stvara probleme kad stoji, pusti karb, zjevnu lamele, pusti slavina goriva pa imas problem i ne pali, kamoli ie nakon zime recimo. Sve je to relativna stvar po meni, i mislim da generalno ne mozemo zakljucivati dali je dobro ili nije jer zbilja, po meni, ovisi o situaciji i nacinu voznje. Ja bi mogao pricati u nedogled kako je sr bolji od runnera (150 vs 180) ali realno ti skuteri nisu u istoj klasi, ali ako otvoris njusku i potrazis sr150 naci ces jednoga sa 50 000km i jednog sa 64 000, dok ces od runnera nac grobove sa do 20ak 30ak tisuca  ::)

Da, lijepo je razgovarat normalno :glasses9: a sad sta imas u gacama...obzirom na tvoje gabarite, realno, tesko da je 2cm hahahah

Corector:
Govorim o purejet masini. Sad na kojem je skuteru to je manje bitno, osim na pezinom jer mi je zapekla prednja celjust AJP malo na elystaru.

Jel znas kako purejet pali kad stoji preko zime? Kao i uvijek.

A kako peza pali? Otpadne ti noga dok upali, pa se ugasi pa upali.

A sto kazes na ove extremne kvarove na pezi?
Kazi mi, kad je zaribo purejet?
Kad su mu otisli lezaji neki?
Kad je se raspo serijski variomat? Pezi svakome.
Kad su mu se remenoce raspale.
Getriba?
Da ne nabrajam dakje.
Kad je proklizao navoj u bloku?
Imam doma svoju masinu neotvorenu sa 45tkm i to je kao novo, vozi, cuvam je u steku. Nema lufta na radilici.

Ajde ja cu ti nabrajati sve detalje pa cemo vidjeti na kraju koji je zakljucak.

Jer ja uzorkujem hrpu purejeta i hrpu peza, nije samo jedan primjerak u igri  :icon_thumright:

SF2 Freak:
Neznas slagat pezu i neznas ga nastelat. Kad to priznas sam sebi onda mozemo dalje.
Kada na pezi otisla prirubnica ,lezajevi, radilica, zupcanik uljne ,mikroremen , pipica ulja , lezaj u deklu od primara , osigurac na primaru,  pumpa goriva.
Meni od ovoga nikada nista nije otislo  :icon_scratch:
Prek zime pali na zub.  :headbang:
Daj mi snimi kak busis cilindar i klip prek na prek

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju