Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
zvonkec92:
Ja mislim da mu smeša nije naštelovana kako treba.
dario007:
Rekao bi da vlasnici pežova koji bi mozda i presli na vjecni setup imaju nepotpunu temu,Corectore molio bi te da osvjestis ljude i popunis temu sa izgubljenim slikama.
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,108713.0.html
Isto tako imamo i onu temu sa base setupom koju nikako da updejtas,a ona bi mogla biti interesantna,osim toga bi se moglo vidjeti da nije sve u rijecima,nego i u dijelima
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,109418.0.html
Nije zajebancija i mene kao vozaca pia karbosa interesira...
Corector:
Slike cu ponovno dici na neki vjecni server kako to i prilici purejetu!
A onda cu predstaviti sve moje purejete, dotakniti cu se i onih (imam slike) koje sam popravljao ispod 1 minute (JEDNE MINUTE).
Za to sve treba vremena, biti ce uskoro.
A u medjuvremenu bih se jos malo osvetio sebi samome sto sam protratio vrijeme s pezo skuterima, koliko sam samo dragocijenog vremena izgubio, zivaca. Proklinjem dan sto sam pokusao biti peza fan i driver, mislio sam da cu se bezbrizno voziti i gaziti tu masinu. Ali ispusio sam ko budala, zablokirale celjusti, crkla brava, karb me ispatio, potrosile se karike, prijenos se non stop razvaljivao.....
Koliko sam samo ispizdio s pezama nakon purejeta!!!! Sad sam u stanji ici snimiti i iscekicati one ispravne dijelove od peze koje imam, da si olaksam i naplatim
HITNI FRISKI APDEJT!!!!!!!!
Evo kum me upravo zvao, zali se kako njegov Jet Force Ctech karbos full serijala koji povremeno vozi LUPA, u leru i voznji sve jace, neki zeljezni zvuk nabija iz masine. A servis mu je odradi ex peza serviser prosle jeseni!!!!
Znaci, ja cu umrijeti od smijeha AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
SNIMKE I SLIKE STIZU, sad cu ja to pogledati,rekao sam mu da ga ne vozi nek da doveze :laughing7:
Inace koje su patnje bile s tim Jet Forceom koji nikada nije isao kako treba ici.
Znaci LOM LOMOVA!!!!!!!!! Svaki dan neko zamorce od peze!!!!!!!!
A kad se sjetim onog jednog pacenika sa speedfightom koji je lijep, i bio ko nov sa 14tkm. Znaci prvo mu otkaze uljna pumpa i zariba motor. Ja mu to sredim. I nakon mjesec dana opet crkne motor jer je propisala vodena pumpa i ostao je bez vode u voznji. I kad sam ga sredio drugi put, idem se prpvozat i rspadnuti katalizator mi zacepi izlazno crijevo od auspuha!!!!!!!!! Samo peza DA DA, meni je bilo zao covjeka koliko je ispusio u kratkom vremenu da mu nisam uzimao drui put nista za ruke, radio DZABE zbog PEZE, jer peza je robija!!!!!
zvonkec92:
Haha, pa taj đet fors je inace poznat ko najvece smece od skutera bio karb ili ajnšpric. Čak je i batina dugotrajnija od njega.
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 17 Svibanj, 2018, 12:36:40 ---Haha, pa taj đet fors je inace poznat ko najvece smece od skutera bio karb ili ajnšpric. Čak je i batina dugotrajnija od njega.
--- Kraj citata ---
Ja ga imao, uredio ga, isao je cak 90 po satu. I vozio se par mjeseci, sve dobro. Dodje kupac, nece da pali. Posalje me covjek u 3 pm sto ga zajebavam jer sam mu reko da je sve ispravno, a pazi, na kurblu pali na zub. Etocno se sjecam kad sam se preznojio inreko pezi M.T.J. Nov aku sam stavio. I kad je covjek otiso, djibre pali na zub, i tako je i ostalo. Znaci vrti na 10000rpm anlaser i nebi upalio da si bog. To ti onaj mutavi TCI tranzistorsko paljenje na horizontalaa zajebav, eto koliko je pouzdana pezo struja. I to mi ke sranje otislo na susjedovom pezi, i na jos jednoj, kosta skoro 300kn, a za ourejeta dzabe ljudi se hoce rijesit toga samo da im ne stoji jer se nikada ne kvari!!
Stari, kad se samo prisjetim muka s pezama pa ja sam spreman za popeti se na banderu i kao golub pljucniti po pezi ispod bandere.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju