Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (14/46) > >>

aprilija top:
Peža je stroj nema kaj .,ima minareli djelove pia djelove i jos nemre konkurirat seriskom motoru to je vec fest grda situacija a takav stroj. :binkybaby:

Corector:
Ja se ispricavam sto sam ozbiljno narusio emotivnu vezu s pezom. Ali shvati da to nije za nikoga, podnesi zahtjev za razvodom, rijesit cemo to na crnjaka i nece nitko znati, odrekni se i prevari pezu vartikalu s purejet masinom i ima da svi slavimo :headbang:

A sad slijedi jos jedna porcija pokopa ovog izljeva kojeg si proljevnuo  :toothy10:

-Imas pravo na misljenje da vozim drek. Zato sto nemas pojma o purejetu, zar nije to zalosno posto pezu znaju svi serafit?
- Peza je stroj za izgubit pola zivota i sve pare, proguta samo tako u jednom zalogaju
- Peza ne moze di god zelis ako nemas rezervnih dijelova ispod sica i alata, a biti ces nezadovoljan ili krajnjom ili rupom u ubrzanju, to je cinjenica
- Moj drek ide po cijeloj Hrvatskoj, tocno.
- Vjecan je, jer kad se jednom napravi kako spada onda traje. A ne peza, sta god napravio, s koliko god iskustva, iskara te u mozak
- Najvise mi smrdi nakon graha, jbg, tako mi je bilo i u sred Gorskog Kotara

PS kad cemo se konacno stati, fali mi ta snimka  :toothy11:

SF2 Freak:
Nemam ja nikakve te djelove. Imo pa se vidlo kak ide. Sada je slozeni sve made in France za razliko od Perinog made in Ciganski otpad drwk.

Tvoj drek ide po svim Hr otpadima to je druga stvar od one da se vozis po ceati

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 16 Svibanj, 2018, 14:15:34 ---Nemam ja nikakve te djelove. Imo pa se vidlo kak ide. Sada je slozeni sve made in France za razliko od Perinog made in Ciganski otpad drwk.

Tvoj drek ide po svim Hr otpadima to je druga stvar od one da se vozis po ceati

--- Kraj citata ---

Stani mi na crtu i sa tim dijelovima made in France :laughing1:  :toothy10: Odi da te ispreskacem s pohabanim purejetom i izbrukam za Oskara :toothy9:
Isto kao sto te je Tomi uzbrasnario sa pohabani runnerom pred servis, a peza dosla direktno iz radioje nakon zmiskog full generalnog slaganja, i opet nikad nije isla do dana danasnjeg  :laughing6:
Pa prisjetimo se malo hahaha

Da odmah prokomentiram peza driver prevaru.
Dakle, prvo se dize sa sica da bi se lakse ispucao u startu, ali uzalud, nikad peza nece imati dobar start,cak i bez vozaca.
Pogledajte kako vara zalijegajuci se iza vozaca na runneru, i opet mu ne moze nista.Pezini konji bi morali u uspravnom stavu preskocii runnera koliko je naturpijana, kompresija 16:1. Zar to nije bruka i smijurija? A da ima purejeta sve bi bilo obrnuto :frajer:
I tamo na pola videa odustaje s jasnim rszlogom, kao jos samo ovo da promjenim, i tako u bekonacnost, svaki put nesto. PEZA JE VJECNO NESPREMNA!
Dakle sve na prevaru, zasto? Jer je peza zamorce i nikad nece biti bokja, nikada! Isto tako kenja po purejetu s ovim smijeh komentarima hahahah

Meni nazivas Pezistara hibridom,a imao dijelova od svih skutera hahahahaha
Jel ti vidis koliko se brukas?  Napravio sam poplavu koliko sam isprskao pezu, i mogu stvoriti ocean od prskanja peze, a peza nek ostane dole na dnu, u mulju jer je dno dna  u svijetu skutera :toothy10:
Molim da se iznese jos jakih argumenata zasto je purejet kanta  :toothy10:

SF2 Freak:
Od prskat verwnice po 3min kako radis. Pezu moju jos nisi niti dotaknuo. Daleko si ti kd toga. Cek a zas si ti iza bojis se dat gasa da radilica ne izleti ? Ovaj drek da ne izleti van

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju