Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 16 Svibanj, 2018, 13:19:10 ---Rade 300 dana slaganja nego 30 min ciganjenja. Da biram radw ovo prvo
Sa kim si takav si a i takvo vozilo imas :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa ti si LUD, svaka cast na tvrdoglavosti i sto ponosno propadas s tim zamorcetom, ali ovo je ludost, svi bjeze, a ti vjerujes u nesto sto je dokazano zamorce :sad3:
Jesi ti svjestan sto pricas? Niti jedan norman covjek ne bi podnesao sranja koje priredjuje peza!!
Ne razumijem ovo zadnje, fokusiraj se na obranu peze, bitna je samo peza, pokusaj je podici iz pepela, ali to nece biti moguce jer pepeo cim pipnes on nestane u obliku praha :laughing11:
Daj samo pogledaj sliku iz mog prethodnog posta, JA UMIREM ahahahhahaahhaahahahahahhahahahhahahahah izadjem van i imam.sta za vidjeti ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhhahahahhahahahh ovo je nevjerojatno kako mi se karte poklapaju u pokapanji peze, ima da sad sve JCB kombinirke zatrpaju pezu, bog je drsgi vise nece vratiti na cestu koliko sam je pokopao hahaahahaahahahhahahah
dario007:
Decki ja vas molim da prepirku nastavite u offtopicu,ovo je tehnika,poceli ste i u projektima spamati,ne moze 5 ljudi brisati i mijenjati ono sto ste zaspamali.
Meni osobno je tema zanimljiva,vjerujem i ostalima,ali dajte da to bude na prigodnom mjestu i u zdravoj zajebanciji.
Tamo cu zatvoriti anketu kako je autor teme zahtijevao,mozemo i naslov promijeniti.Samo se drzite offtopic dijela foruma. ;)
Edit: Komplet tema je stavljena u offtopic,pa slobodno nastavite prepirku...
SF2 Freak:
Opet siris lazi sam si pisal to...
Cigani se i dalje na govnu svih govneta. Odi radilicu mjenjat kod cigana lokalnog na otpadu ... Pazi da ti g#vn% ne podvaliu kutiji. Ubiti razlike nema nebus ju ni skuzil ipak ti sve sakupljas i ne vidis razliku cak i isto smrdi
Corector:
Nemoj anketu dirati, pa nisam ja neozbiljan i pussy, zezao sam se jer se u lezinoj temi brisu istine, a ovdje gluposti koje se iznose od peza fana ostaju, i neka ostanu ja to zahtjevam pa da se svi skupa smijemo pezi :laughing11:
Ja stojim iza svake svoje rijeci!
Sve ovo sto sam napisao je istina;
- peza je jedan promasaj
- slikao sam jucer speedfighta na Branimirovoj u 19:25h i covjek ga je gurao od pocetka Draskoviceve, kad sam se vratio vidio sam ga preko puta gdje se naplacuje parking.
- slikao sam maloprije izvadjenu masinu od peze.
Ovdje sam usporedio purejet VS peza. I razlika je brutalna, i oni trokutasti mutavi serafi od peze su losji od piaggiovih.
PEZA JE KAPITULIRALA!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Zalbe primam uvijek, dovoljno mi je se samo malo angazirati i smijuriia na racun peze ce biti jos veca :laughing7:
SF2 Freak:
Ne usporeduj drek svoj sa pezom . g#vn% ti raspdanuto u u dvoriatu. Peza je stroj kume moj. Koja moze na teip di god zelis. A tvoj drek do otpada i nazad ide i obilazis otpade okolo trazeci pumpe. Da je to viecan skuter nebi ti imal posla sa njima. Slazes pumpe jer se kvare jer au drek a i smrde . tebi to sve jedno ne smeta kada u tvom kvartu sve okolo smrdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju