Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
Prskanje od 3min je brutalna stvar, volio bih da prskam 3min :headbang:
Ali zato pezu, e to ti mogu prskat rekao sam gore koliko :laughing3:
Samo cekam pezu :toothy10:
Predlazem da unaprijed smislis tisucu i jedan razlog zasto je peza spusila :laughing7:
Ugradnjom purejeta si glavni, ovako si zadnji, jbg true story :toothy3:
A sad malo opusteno, nek se ova sramota glede peze malo posusi i stvrdne. Ceka se video snimka brasnarenja peze u najciscem made i france izdanju ikada kako ostaje iza piaggia :toothy10: Da mi je samo znati sto ces onda izmisliti, drek me izbrasnario? haha
SF2 Freak:
Glavni na otpadu si to ti priznajem.
Prskas ti to nes slabo. Daj odi si po africku sljivu mozda ces konacno prskat micek i ne sramotil sebe i svoji drek. Nisam prvi koji ti to rekao. :toothy10:
Ali razumijem te ni meni nebi puska pucala da se glajza u drek od pjurshita dok se vozimm
Corector:
Sorry, ali na ovakve gluposti necu odgovarati, niti se hvaliti da ti objasnim kako stvari zaista stoje. Ne spustam se toliko nisko nikada. Lazi me ne diraju niti najmanje jer se mogu samo nasmijati. Samo cu ti rec, da nema peze, ne bi bio umoran, i bilo bi jos bolje :icon_thumright:
Mislim da je sve jasno glede peze kad smo dosli do ovoga :laughing6:
Fokus je peza, nema migoljenja i okolisanja, kao kad primis za bokove i ne pustas dok ne isprskas :toothy10: Pricaj o otpadu, to me veseli, tamo sam nasao jedne blokove i bas sam sretan :toothy9:
Corector:
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Hahahahaahhahaha
Ne bus mene izbacio iz takta sto god rekao, makar bile ciste neistine glede purejeta :toothy12: Ocekivao sam to, predvidio te slabosti, tek kad odbacis pezu biti ces kako da kazem a da da ne kurim, evo: ne bebs :toothy10:
Samo nastavi, ali molim te da se drzis skuter tematike posto si fakat otisao brutalno nisko na osobnu razinu s glupostima koje nemaju veze sa mnom, sto uopce nije fer, i jos iznosit ciste neistine s tim. Ne kuzim sto mislis s tim postici, izazvati gorcinu kao sto sam ja izazvao pljuvanjem po pezi? Neuspjesno pokusavajuci poniziti mene osobno s lazima, a ja pricam o pezi. Zao mi je zbog tebe samog, meni ne smeta niti sam se uvrijedio na ono izbrisano sto si rekao, ali fakat nije u redu opcenito ikada ikoga vrijedjati lazima pred svima, i jos ko fol s nekim argumentima, jer imam knjizicu u kojoj pise puno vise negoli si to rekao :icon_thumright:
Ako si vec toliko hvalio pezu, istrpi sad ovo. A na kao najveci slabic okolisati, govoriti nebuloze, i u konacnici ici lazima osobno spustati.
Ili se jednostavno pomiri s tim sto je peza i gotovo
Meni nije problem priznati kad sam u krivu.
SF2 Freak:
Kapituliro si cim to sve nazivas lazima. Nebi se toliko pijenio onda. Kaj da istrpim ? Pojasni mi to kapitulirani covjece. Ja nis ne trpim sami se spustam jaaaaako nisko na tvoj nivo razmisljanja djeteta neradnika koji nema kaj za delat nego prcat po forrumu.
Drobim gluposti isto kolko i ti. Primi si se peze ko da te kolju sa tim znakom doma. Kak je tebi dosadno.
I istina je sve kaj sam pisao da nije nebibse sramio i izbrisao sve to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju