Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (12/46) > >>

SF2 Freak:
Odi mi sa runnerom na crtu. g#vn% nemres ni izvadit kolko se raspada. Svaki dan kada serem doma brisem dupe sa papirom  od kalendara kaj pise purejet injection. Hahahahahaah drama nije cak ni za to dobar dobim hemice od tog smeca

Corector:

--- Citat: Macak sf - 16 Svibanj, 2018, 12:16:52 ---
 Ja mislim da ti i dok spavaš sanjaš PEŽU  :laughing7:

Evo ja priznam da je purejet bolji ,brži,dugovječniji od pežole ali unatoć svom priznanju ja sam još uvijek pežola fan  :headbang:

--- Kraj citata ---

Moze bit da je peza lijep skuter, to je subjektivno misljenje. Ali je vertikala grda ko vrag s tumorom.

Pravi peza fan si ugradjuje piaggio masinu, e onda je glavni, pogotovo high tech purejeta.
Najjaci mi je suhi kajd je rekao ja cu sebi TSDI ajnspric ugradit radije :laughing11: A taj TSDI je slabiji od piaggia i mehanika mu je u banani jer je i horizontala zamorceko vertikala naspram piaggia, jedino ajnspric sistem valja.
j#bote imao sam Jet Force karbks. Savrseno ga uredio, vozio se, dodje kupac g#vn% ne pali incovjek se sao pokupi. Ode covjek on pali za zub neprekidno. Da da,samo peza,kako sam ga htio spresat inzakucatu zid s pnosom samo da se rijesim problema jer bintada problem.nestao.

Ajmo dalje, ceka se peza fan s novim besmislenim attackom na purejeta :toothy10:

Brzi, jaci, bolji, extremno jeftiniji, ljeps iza radit jer ne proklizuju navoji u bloku, u frgi, ne curi uljna, ne jede remenje, ne propadaju bolcne toliko cesto i vkdilice variomata, ne odlazi kalota, ne odlaze remenice,ne raspada se getriba, nema potebe za prodajom glavcine sa 13 na 12 cola da bi se dobio jaci start jer peza nikad, ali nikad nece biti startna. Ne troska stalno na niskom otvoru gasa, ne smeta voznja po kisi, nema lroblema sa pajenjem ispred Tik Taka.....

--- Citat: SF2 Freak - 16 Svibanj, 2018, 12:18:06 ---Odi mi sa runnerom na crtu. g#vn% nemres ni izvadit kolko se raspada. Svaki dan kada serem doma brisem dupe sa papirom  od kalendara kaj pise purejet injection. Hahahahahaah drama nije cak ni za to dobar dobim hemice od tog smeca

--- Kraj citata ---

KADA? I GDJE? Stani na crtu vise!
Cekam vec skoro 20 (Dvadeset) dana pezu.
Uskoro ce dvadeset dana proci. Jel stigla narudzba od 1000€ dijelova, jesu li svi Made in FRANCE? Jel peza konacno spremna?  :toothy10: Odi da te ispreskacem s dijelovima iz smeca.

Trazim 3 kandidata vozac, pa nek svi dodjemo u isto vrijeme, 4 purejeta VS peza.
Zelim da se snimi ta sramota, kako 4 smeca deru skupocijenu pezu :D

I uskoro ce Bata Kos dobit purejeta na novom runneru, ima da te i on izbrasnari :toothy10:

SF2 Freak:
Ma ispod casti mi stati se kraj dreka

Corector:
 :toothy9:

Jel ti i ispod casti sto mene purejet godisnje kosta 150kn bez goriva i ulja, a tebe peza 7000kn? :toothy10:
I to sto si ulozio 300 dana u godini za krpanje rupcage bez dna, a ja 30 minuta?

A GLE SAD OVO KOD KOMSIJE PREKOPUTA AHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH VRISTANJEEEEEEEEEEEEEEEE :laughing6: :laughing6:

Hahahahhhahahhahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahhaahahahahahahh OVO NISU ISTINE KAKO SE STVARI POKLAPAJU ahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahhhhaha :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

SF2 Freak:
Rade 300 dana slaganja nego 30 min ciganjenja. Da biram radw ovo prvo
Sa kim si takav si a i takvo vozilo imas  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju