Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (11/46) > >>

Corector:

--- Citat: Macak sf - 16 Svibanj, 2018, 11:01:05 ---
 :peugeot:

--- Kraj citata ---

Sta je bilo s pezom kad je imala mhr replicu, dellorto 19, Yasuni R i jos dijelova... a ja dosao s Roxom malossi sport, dellorto 17.5, yasuni city R i katapultirao se u startu naspram peze.
Zasto je rox imao 5 konja vise?  :icon_biggrin:

Peza nikad nije spremna, to je cinjenica!

Suhi mi je nesto objasnjavao kao sto uvijek objasnjava i prpdaje neke izlike, ali kad ce on shvatiti da peza nikad nije spremna?
Uvijek je nesto krivac, i tako tisucu puta, pa jos samo ovo, pa jos samo ono, pa ono. Ne kuzim kakp ne vidi da je presmjesan s tim ispadima, ja umirem od smjeha i istovremeno placem od jada jer nista ne serafim. I to ke na JEDNOM purejetu, nego na njih DESETINE, a ovdje je samo JEDNA PEZA. :toothy12:

Ja odgovorno tvrdim da je deset purejeta pouzdanije nefo jedna peza.

dario007:
Jel ti zapravo cijelo ovo vrijeme pokusavas suhog nagovorit da ustekate purejet agregat na pezu ili ima neki drugi razlog? :dontknow:

ditek:
Dost dobra tema  :toothy12:

Corector:

--- Citat: dario007 - 16 Svibanj, 2018, 11:19:41 ---Jel ti zapravo cijelo ovo vrijeme pokusavas suhog nagovorit da ustekate purejet agregat na pezu ili ima neki drugi razlog? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Tako je! Bolje je i da stavi piaggio karb.

I govorim iz vlastitog iskustva s vise samo svojih peza kako je imati pezu. Ne bih nista rekao DA NEMAM POJMA ili da sam imao samo JEDNU PEZU.

Cekajte samo da krenem sa slikama pokopavat pezu, ima da iskopam rupu do Japana.
Na speedshita da se stavi piaggio 50, on bi isao bolje neg peza 70.

Tematika je poucna jer su velike sanse da postanete peza pacenik i da se sazna o manama purejeta kad je okrsaj u pitanju. Kao sto vidite, peza pobjedhuje u snovima, ali kad snimim kako je purejet preskace ima da se i to srusi.

I kad mi netko kaze da peza radi na MOMENT :laughing11: pa prurejet ima 50%vise, moze se zavrtiti vise. Bokte pa bolje ide nrg 50 dok slepam drugi skuter i jos vozim suvozaca nego speedfight s velikim vizirom, ima vecu krajnju sigurno!!! Pazi sta sam rekao.
Ili kad dodje brdo, peza spust KUPLUG,a momemt je bitan za brdo, zaostaje da cesro lomislim kako je crkla koliko naglo uspori haha

Macak sf:

Ja mislim da ti i dok spavaš sanjaš PEŽU  :laughing7:

Evo ja priznam da je purejet bolji ,brži,dugovječniji od pežole ali unatoć svom priznanju ja sam još uvijek pežola fan  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju