Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (5/46) > >>

Corector:

--- Citat: RunnerSukosan - 15 Svibanj, 2018, 17:35:07 ---Aaa prije toga kad je nes ispalo, na samom pocetku sljemena.

--- Kraj citata ---

:laughing7:  :laughing1:

Hahahahahaha, to sam i zaboravio, ma to ti je peza, raspadajice zamorce. Trebao sam uloziti 6000kn pa bi onda bilo sve pic pic na kratko,i opet bi me svi oderali. :laughing6:
Peza bokte :icon_thumright: Slozio od 4 peze najbolje i opet imam smece, ali to smece je dobro islo u krajnjoj,naravno u idealnim ili potpomognitim ivjetima, brda bi se uplasio priie negoli bi ga vidio, i vjecno nelinearan prijenos.

Otkako sam stavio purejet agregat, niti cudnog zvuka, niti problema, niti umora od neprekidnog serafljenja, sve se poboljsalo, potrosnja pala za litru i pol, ma samo gas.

SF2 Freak:
Nacekat ces se

Corector:
Haha, eto sta ti je kad imas pezu :toothy12:

Purejet je uvijek spreman! :frajer:

SF2 Freak:
Nikada neces nauciti samo tupi svoje  :icon_thumright:

Isao si sa serijskim tim shitom na more skup samnom ja na sf1. Vidio sam kak to ide zato ne prodaji maglu.
A i znas zasto si iso sa serijalom jer runner rastuko bolcnu  :icon_thumright:

Corector:
Pocelo je pocelooo, tisucu i jedan razlog koji ne drzi vodu :laughing6: :laughing6: :toothy10:

Ne postoji niti jedna jedina stavka po kojoj je peza bolja.

Mozes se dotakniti onog jednog jedinog slepanja di ja uopce nisam radio sebi skuter, i mozes se dotaknuti polini kita 70 koji je isto zanorce kao peza.

Samo trazi, rudari, kopaj, bunari razloge. Eda, i onda kad mi je crko akumulator star godinu i pol dana iz krese.

A sad molim da se nabroji biblija popisa izmjenjenih dijelova na pezi,omjer je 5000:5  :laughing6: peza vs purejet :toothy10:

Peza je opet pokopana, ovaj put JCB bagerom istovaram sutu preko peze :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju