Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (4/46) > >>

Corector:
Vagao sam ih 3 komada i svi su oko 100kg.

Ljuti konkurent moze biti ljut samo sto vozi pezu, i ja sam bio, znam kako je to. Ili ce biti nova provala za smijanje, ili nista. Ja predlazem da se ulozi jos soma kuna u pezu, pa da se stanemo na crtu :toothy9:

RunnerSukosan:
Ja isto nemam dobrih iskustava s pezom... Rope jel se sjecas kad sam ju na sljeme tjerao pa se raspala...

SF2 Freak:
 :popc1: zanimljivo puno slova

Corector:
Purejet ceka pezu na crti! :toothy10: po tisuciti put cekam ::)

--- Citat: RunnerSukosan - 15 Svibanj, 2018, 16:50:35 ---Ja isto nemam dobrih iskustava s pezom... Rope jel se sjecas kad sam ju na sljeme tjerao pa se raspala...

--- Kraj citata ---

Hahaha spalio si kuplung onom djubretu od peze vertikale, znaci pun gas, a pezino zamorce ne moze uzvuci skuter BEZ VOZACA dok ga guras sa strane s punim gasom :laughing6:
A jesi vidio prizor dok palim gumu na travi, kotac stojo a zvono se kuri hahahahaha snaga se osjeca, samo moment brajo
I jos ja stavio set kvacila koji je bio kao novi i bas je grizao na ravnom i ti mi eto spalis. Ja mislio ti ne znas, kad ono peza zamorce sa onim predugim omjerom brzine u startu ubija kuplung. Nikad peza nece ispucavat, niti jedna!
E da, i to djubre od peze je deralo druge peze u krajnjoj sa Yasuni R spuhcetom.

RunnerSukosan:
Aaa prije toga kad je nes ispalo, na samom pocetku sljemena.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju