Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
SF2 Freak:
daj mi reci kada si ti mene spasavao na cesti ? :dontknow:
Prosvijetli me , tvoje shit svako malo nes zvekece. Opet pricas nebuloze. I sada ti runner zvekece cekas kada ce klipnjaca proletit u rezervoar. Aj odi si radilicu mjenjat OPET
Corector:
Spasavao si sam sebe vise puta jer imas pun sic rezervnih dijelova.
I tko ti je isao po remen kad ti se rasipao priie nadvoznjaka Lesnina? Tada ga nisi imao ispod sica i bilo bi guranja :toothy10:
Kod grase si bacio remen u kanal, a ja se skoro zabio u tebe jer ti se odvrnula radiloca i zablokirao si zadnjo kotac zbog tog zamorceta.
Odvrnuka se radilica na Heinzelovoj kod kvatrica.
Necunse vise priskecat, to sam samo ja zapazio. Tko jos nosi 10 matica za radilicu isppd sica,kaj ih svaki drugi dan mijenkas,pa to nosam nikad u zivotu mijenjao. I tako u nedogled masa stvari.
Otisla getriba, otiso variomat, otiso remen, sve se umalo za dlaku raspalo.
Koliko moram jos navodot negativnih primjera da konacno predjes na piaggio?
SF2 Freak:
Pricas da je pezo gnoj a onda skaces po polju i trazis moj stari istroseni remen daj se slušaj malo. Zapetljavas se u svojim glupostima kaj pricaš.
Po remen mi nisi ti išao a pukao je od previše konja jer si mi dao biujesan booster :laughing7:
Ventilvar se odserafio i to par puta, jbg ali i dalje nisam vidio da si uskakao u pomoć osim kaj si skakao po polju trazeci zgnojeni remene.
Corector:
Trazio sam remen da ga stavim na svoju pezu, jer sam tad vozio vertikalu i vjerovao sam ti, o tako sam ti vjerovao da je peza dobar izbor.
Nikad ga na srecu nisam ugradio jer bi se samo dzabe mucio, vec sam bacio vertikalu u djubre i postao extremno zadovoljan, brzi, bolji o jaci agregat sam ugradio koji odnosi Oskara :headbang:
Ima li ijedan razlog s kojom me pozes spustiti? :toothy11: Ja pezu konstantno prskam vatrogasnim smrkom i pokopavam šutom iz JCB kombinirke :headbang:
Stay pjurdzetisa i ponosno kakaj po pezi :toothy10:
SF2 Freak:
Razlog ti ispod balkona. Protukli runner ceka radilicu OPET Znam da ces staviti opet neku sa otpada jer tamo cesto cesljas jer preskup taj shit za odrzavat pa cesljas otpade. A da ne govorim nista za tvoj ciganski kvart dalje :icon_thumright:
Kakav kvart takva i vozila :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju