Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
Ajmo jos malo :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Krenem sa skuterom PUREJET i nakon 300m kocim jer 2 lika guraju crnog Meganea na parking ahahahhahahAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAH nisam stigao slikat jer su ga ugurali nabrzaka da nitko ne vidi.
ALI, vracam se ja, kad ono ovo AHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
SAMO FRANCUZ!!!!SAMO FRANCUZ!!!
Kakva svakodnevna smijalica bokte ahahahahahaahahahaahahahhahahahahhahahahhahahhha
Samo Francuz frendic moj, budimo drugaciji makar svaki dan serafili i popravljali ahahahahahahahhahahhahahahahhahahahahahahahah
Ahahahahahahhhhhahahaahahahahahahahahahahahahah
Ahahahahahahhahahhahahahahahahahahaahahhaahahha
Ahahahhaahahhahahahahahhahahahahahahahahahahha
Bivsi francuzevic, nije uspio odrobijat i ispatit do kraja (jer je to nemoguce)
Corector:
LJUDI, Suhi je ostao u kvaru sinoc!!!!!!
Krenuo je iz Sukosana i nakon 10km mu je crkla oeza, nece vise u okretaje. Matej ga je slepao sa SRkom, cak 110kmh i SUHI JE VIKAO NEMOJ VISE RAZLETIT CE SE PEZA :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Ostavio je napaceno zanorce u Sukosanu, i vratio se kuci busom. Pokusao je u 22h za Zagreb ali bus je bio pun, oa je morao cekato 6h ujutro.
Isusati boga koji je ovo SHOW ahahahaahaahhahahhaahahhahahahahh
Danas se SLAVI!!!!
SUHI, ponosu svoj, zao mi te, samo ti udaraj po svojoj oezi ima da te iskaraju Velebitski medvjedi
zvonkec92:
Suhy poražen si... predaj se :notworthy:
Pero dolazim na pice sta imas za natocit?
Corector:
Dolazi u hood bokte castim sve!!! Samo dodji!!! Zapalit cu opet felgu ako treba.
Ima da se vratis s purejetom!
Ahahahhahhhahahahaha ahaahhaahaahaahha aahhahaahahahhahaha
JACKOPT VRISTAONICA!!!!
Sta je najgore nisam uopce previse iznenadjen jer je to sve ziva ISTINA, eneces majci sine izvuci se 10puta da popravis pezu na cesti. Hahahaah kakva bidalastina je ta peza u tri picke materine hahaahahhaahahahhaah
Ahahahhahahahhhahhah POMOZ BOG ONOM PACENIKU!!!!!
Aaaaaaaaaaaaahahahahhahhahaahhahahahahahahhahahhahahahaahhahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahah
Sine, nemres mi nista rec ako ja nanjusim djubre :laughing6:
CoK:
:laughing7:
Treba vas obojicu bannat trajno zbog propagiranja losih ideja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju