Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
--- Citat: CoK - 22 Svibanj, 2018, 09:09:49 --- :laughing7:
Treba vas obojicu bannat trajno zbog propagiranja losih ideja
--- Kraj citata ---
Peza ce u vjecna lovista, a purejet na scenu :happy8:
I pazi ovo, purejet NIKADA nije crkao na TRIPU, izuzev one jedne Sljemenske voznje.
Peza je crkla neki dan u Sukosanu na povratku za Zagreb :laughing6: :laughing6:
Crkla je na Pagu prije koju godinu :laughing6:
I jos desetak puta uz cestu kada je popravljena, a jednom sam ja jurio u kvart po remen da spasim pezu :toothy10:
SVI ISPASTAMO zbog peze SVI. Pitaj Mateja koliko ga boli noga od slepanja zamorceta :toothy3:
Rijesenje je jasno, Peugeot by by, ECU na kojem pise Made in France je dobrodosao, makar ja koristim onaj na kojem pise Made in Australia :P :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
dario007:
Vec sam mislio da ti je danas nedjelja u temi,al prevario si me,radi se od 0-24h :laughing3:
CoK:
Purejet nece nikad na scenu, mozda jedino tvoj i od tvoje brace takoder, mani se tih wannabe eko friendly agregata i nabavi karbosa, steta je imat pia agregat a koristit samo dio snage...jer realno kolko dobro moze ic skuter koji trosi 2l
Corector:
Moze ic 100 gpsa :toothy9: al trosi 2.6l, minimalno 2.4l izmjerili.
Sta ce mi ista drugo, eno sinoc sam se ganjo s kolima i prosjek brzine 85kmh, a ista relacija s Nrg purejet 50 skoro 70kmh. Nek te 1 semafor zaustavi, ne pomaze ti niti R1 u sitiju. :icon_biggrin:
UPOZORENJE!
Danas sam se zabavljao s jednim ugrobarenim purejetom od ljudske ruke, pa nisam vidio Samo Francuza. Cisto da ne pomislite kako danas nije bilo crknute francuske zamorcadi. :toothy9: Tko zna sto mi je promaknulo :D
Corector:
Bilo kuda s purejetom svuda, nema tu zezanja, neprestano sam na purejetu, skacem ko veverica s jednog na drugi. Usudim se prevoziti organe po hitnom postupku bez bojazni da ce stroj zakazati :headbang:
Ajde si uzmite minutu i zamislite samo koliko bih bilo pokojnih da vozim pezo vertikalu?
Evo da nabacim jednu LOGčinu za Elystara, dakle remen je ispod 18mm i cak mu je mrvicu lagana rolica, ali ja zadovoljan ima uvijek okretaja koji dobro dodju kad dune vjetar jer Elystar ima ogroman otpor zraka (Nrg je brzi za 8kmh gpsa).
Setup, sve serijsko osim multivara i TT-a.
Pratio sam u voznji koliko laze kazaljka, i na 80kmh laze za 8kmh, a provjerio sam i putnu brzinu i bogami prelazi 80kmh gpsa, tocnije 83kmh gpsa i ima da tripujem ko veliki.
Gledaj mrale radim screenshotove dok tripujem, to mi je trening za repetirati fonče kad budem naletio na pezu :toothy10:
Purejet 50 je radjen za autocestu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju