Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
RunnerSukosan:
Kolimo se sjecam oko 10-11 navecer te tomi zvao i ti si mu reko necu sad spominjat :icon_tongue: U biti to znaci da si jednako sj#bo ko suhi :toothy10:
Aa odradi vise taj trip, samo pricas, ja sam bez veze vezao pezu... Jedva ju otpetljali
Corector:
29.4. U 21:32h poslo poruku bati Tomiju da ne idem.
Ne razumijem izjednacavanje sa Suhim. Ako je on pickica sa vjecno sporijom pezom, a ja nisam, niti jedno niti drugo!
Prvo nas nabrije pa odustane kao pickica nakon pola sata neuspjesnog nagovaranja. Na taj nacin je zeznuo i mene i nije mi vise gust. Silit se necu jer mi je razjebao nkasnije gust zbog jadnog razloga. Nije ni trebao reci da idemo. Da je odradio djelo sve bi bilo super. Vidjeli smo i druge kako im je kad im se gust obatali
I izjednacavanje peze sa purejetom. To je moguce samo ovako preko slova u cemu je suhi vrhunski top majstor, a ja priznajem da nisam. Ali eto, neko voli vise iluziju od stvarnosti, jer ocito drugacije nikako ne moze...
I jos dok odradi tripova kao ja, zavrsiti ce u Vrapcu zbog peze koliko ce izludit zbog hrpe problema koje ce mu peza priredit. Odradi 2 tripa i odmah meni stavlja nulu :laughing6: Ko malo dijete vara stalno i to je samo cista smijurija :toothy9:
RunnerSukosan:
Vidio si video :glasses9:
Corector:
Video kako zapaljujete pezu? E to jos nisam, ali zivim za to :toothy10:
PS od sad trazim brisanje scih buducih komentara od Suhog, s obzirom da je KAPITULIRAO s pezom :icon_biggrin:
Ne zelim da me prca s rijecima jer nije dostojan odraditi jedno djelo :frajer:
Iz vrlo jednostavnog razloga, jer se ne mogu spustiti na nivo kukavice, pickice, i tako svih tih sinonima vezanih za kurcenje da je nesto bolje, a svjesno znam da je zamorce u pitanju. Dodjes, stanes, pokazes koliko si sposoban i to je to.
Tek kad odradimo drag, nek pise sto god hoce :toothy9:
Corector:
Treci i sesti post, pa nek mu je vecna slava! Ima pola gajbe pive od mene! Zdrav covjek :headbang:
http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=258996.0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju