Bio je davno u Splitu servis Kymca u sklopu tvrtke Global. Ja kupio Kymca sa neispravnom i odspojenom pumpom ulja, rečeni mi da sipam mješavinu direkt.
I ja kao zvao Global da mi daju cijenu nove pumpe, govore oni 1600kn, ali da to nikad nikome nije otišlo i da dofuram skuter u njihov servis da oni to ispitaju jel stvarno pumpa otišla. Ja ga odveo u njih i govore oni "spojili smo mi pumpu nazad, pumpa je ko nova, sipaj čisto gorivo u rezervar". Od trenutka kad sam nasuo čisto gorivo, pa nakon jedno 60km, samo jedan veliki BUM u mašini, otišla radilica, otišli ležajevi, otiša klip. Nova ispostava računa za navedene dijelove 3000 i nešto kn i kao dat će 10% popusta zbog greške njihova servisa.
Otkad sam prodao Kymca kao da sam se ponovno rodio.
2. situacija je vezana uz neke dijelove što sam naručivao direktno preko Krka za Kymca Venox 250 (chopera), neki dijelovi nisu nikada stigli, a neki nakon nekoliko mjeseci.
Dok god budem na forumu, di god vidim da netko želi kupiti Kymca, ja ću se uvijek javit i popljuvat ih kao najgori skuter na svijetu što se tiče dijelova i podrške. Pet j#b$nih godina sam ja trpio tog Kymca u svom dvorištu...