Pozdrav,
evo malo sam pregledao po forumu ali nisam pronašao konkretan odgovor ili situacija nije bila baš ista kao kod mene.
Odmah u startu bi napomenuo da sam skroz novi na dva kotača tako da nisam baš stručan u terminologiji i sl.
Pa eto da objasnim svoj problem...
Imam Gilera Runner Purejet 50cc - 2003. godina (21000 km) [EDIT]: skinuta je blokada
Kada je skuter hladan, ujutro kada krenem, skuter normalno radi i vozi, i piči čak do 80+ km/h..
Međutim, kada sam se popodne vraćao doma i kada je skuter već bio zagrijan, počeo je gubiti snagu... Jednostavno počne lagano cukati i zakuca me na 30-40 km/h (pogotovo ako dam gas do kraja)... Nakon toga mu treba jako dugo vremena da se digne na 50-60 km/h... Rijetko ga vrati na 70 ali vrlo kratko...
Prijatelj koji je koristio prije taj skuter kaže da se i njemu to znalo događati. I to samo kada je vani toplo i kada je skuter zagrijan... Znači počne gubiti snagu... Kaže da je njemu netko jednom rekao da bi problem mogla biti nekakva membrana...
Prije nego sam preuzeo skuter, isti nije bio vožen skoro 2 godine, pa sam ga odveo na servis gdje su promjenili akumulator, svječicu, pločice za kočnice, ulje...
Molio bi savjet ili bilo kakvu informaciju što bi mogao biti problem...
Ili ako netko zna nekog dobrog majstora u Zagrebu... (po mogućnosti što istočnije)
Zahvaljujem unaprijed i ispričavam se ako sam fulao temu ili ako je već negdje objašnjeno (nisam vidio u tom slučaju)
Lp,
Jazz