Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (2/64) > >>

Corector:
Nemam vremena da pisem, ali Ziga ako budes imao ikakvih problema slobodno se javi, za purejet bracu ja cu se izborit dobrovoljno da nitko ne ostane bez volje,jer nije to karbos da ispizdimo zbog neprekidnog serafanja :headbang:

3alfa3:

--- Citat: Corector - 06 Svibanj, 2018, 09:32:48 ---Kupio sam tu Gileru Runner u 3. mjesecu 2014. godine. Stanje, kao nova s 19 000km, neispravna, bila 3x prije toga u jednom ovlastenom servisu.
--- Kraj citata ---

;D

Corector:
Mnogi purejeti su kao novi, a neispravni  :icon_biggrin:

ljubo46:
e moj Pero,,,... zapamtit cu te do kraja zivota  :laughing7:

Corector:
Op op op, preko 60000km s jednim PUREJETOM :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Pouzdanost, kvaliteta, trajnost, odrzavanje, sve je to na VISEM nivou, frendic  :icon_thumright:

Nema bolesti, nema viroza, kad navucem guzne rukavice, od starca pred smrt napravim mladica jebaca karbosa u svemu, osim performansama to priznajem (kad se stavi jaci auspuh od ZX-a na skuter s karburatorom), inace u serijskoj i slabijoj izvedbi tuninga purejet izdominira :headbang:
Al i to se nadoknadi dobrim gumama, jakim kocnicama i onda smo uvijek prvi na semaforu u gradu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju