Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Hvala nisam to znao, moram probat.
Corector:
Tuning s naljepnicama :D
Jos od prije imam dosta profesionalnog samoljepljivog papira za naljepnice u A4 formatu, sad treba samo isprintati posto mi se ove ne uklapaju bas, a planiram neku fensi trakastu naljepnicu sa zastavama svih drzava gdje je ovaj purejet vozio:
Hrvatska-BiH-Crna Gora-Albanija-Grcka-Srbija-Bugarska-Turska-Slovenija-Italija...
Madja ce se svakako ispostovat u skoro vrijeme i to ce vrlo vjerojatno biti Balaton jer moram zaokruziti komsiluk...
E onda mogu prodati purejeta i kupiti si novi model Runnera te ga odrzavati sa zamjenskim dijelovima.
Corector:
Ulio novu kocionu tekucinu u obje kocnice, makar je prednja od prosle sezone, ali je zadnja jedno 3 sezone stara i bila je tamnija. Sad to treba testirat niz neku postenu nizbrdicu, ali problem je sto kod nas nema bas takvih jakih nizbrdica sa spertinama pod 180° gdje se zacas zaletis pa kocis skoro na nulu, i tako dosta puta...
Usput sam malo experimentirao, pa sam uzeo iz steka jedan odzracnik, te ga probusio dole na konusu kroz centar sa 1.5mm svrdlom. Ispolirao lijepo dosjed, i uvrnuo sam taj odzracnik umjesto postojeceg za potrebe odzracivanja. Cijelo vrijeme je rucica kocnice bila pritisnuta da zrak ne uleti u celjust.
I onda sam se spojio s crijevomi spricomod 60ml, i to je extremno brzo posaugalo tekucinu iz posude. Nakon 3 isisane posude, vratio sam oeiginalni odtracnik i izgleda da je to sada 100% odzraceno.
dario007:
Postoji jednostavnija metoda,kroz staru flasicu probusis rupu na cepu i utaknes crijevo,ono samo po sebi brtvi kad je tu knap.To crijevo kacis na odzracnik,cep odserafis i pritisnes flasicu te zaserafis.Posudica napravi vakum i vuce kocionu tekucinu u sebe.
Prednost je sto je odzracivanje i promjena tekucine jednostavnija,a posto sve ide preko crijeva nista ne zakapas i usvinjis.
Dobra je i tvoja metoda,ali nema zafrkancije sa busenjem odzracnika.Samo spomenuh,ako kome od citaoca bude zanimljiva metoda,a nemaju odzracnik viska da ga razbuse.
gokiSP:
Veliku spricu spojiti na odzracnik i ulje gurnuti gore u posudicu :)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju