Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Svijecica je zamjenjena polovnom jer i prethodnu sam stavio polovnu ali ko novu, nasao neku fensi sto ima platinu i na minus elektrodi pa reko da probam. Jer purejet je to, nisam debil da kupujem jeftine zamjenske dijelove, pa da nakon par voznji placam satanisticke cijene...
I LOGčina kilometraze na kojoj je odradjen ovaj veliki zahvat.
Inace na 70ccm je najpozeljnija svijecica s izbacenom elektrodom, jer sa uvucenim radi kao traktor u leru, ali i taj moment brze razbija zupcanik uljne pa nisam fan kratkih pogotovo u gradu i zbog psiholoskih razloga.
Zelim vam sretnu voznju i da vam karbosi predji barem desetinu puta bez serafljenja kao ovo zamorce!
Do iduceg serafljenja, ili pak to jebenog kvara vise u picku materinu!
Corector:
E da, ovo je moje prvo pravo kompletnije iskustvo s piaggio remenom ORIGINAL (znaci ne budi kreten i ne pusi fore da je Dayco 811x18.5 original, to je zamjensko g#vn% istih dimenzija kao original). Zna se sta je original, remen sa plavom i zutom kockicom i serijskim brojem...
Dakle ovo je iskustvo na purejetu jer sam do sada koristio Mitsuboshi remenje po pedesetak kuna... i bilo mi je za Oskara od samog pocetkq, ali u 3tkm ga vec potrosim, i tako 12x na nekoliko purejeta...
Nakupio sam 3500km s originanim remenom, u pocetku je bio sirok skoro 19mm i to mi je radilo probleme dobrih 1000km, cudno je isao skuter. Nakon toga je sve ok.
Koliko je sada sirok, nemam pojma jer deklo jos nisam otvarao niti uopce planiram, zapravo to ce se desiti kroz koji mjesec, ali nakon desetogodisnjeg prosjeka kilometara valjda...
Prosjecnom korisniku bi preporucio Mitsubkshi remen, jer stavljao sam svoje polovne u tu neku zamorcad i skuteri su se preporodili sa startom, odazivom na gas i ubrzanjem, bas je remen zahvalan za stelu...
Corector:
Ispravak za ko novu polovnu svijecicu, to je iridiumka i kosta 210kn haha Isti vrag kao ona za 10kn, ali neka, zasluzilo je zamorce.
Nego da pohvalim ovog Extremnog purejeta.
Sinoc sam poslao jedan skuter vlakom za Split, unajmio covjeka kao pratnju i ajde bok, skuter ce biti sigurno i na vrijeme dopremljen drugi dan ujutro.
Kad nedugo nakon polaska, stize mi extremna poruka u kojoj sam zakljucio da je purejet stroj kakvog definitivno nema nigdje na svijetu. Nikad se vise necu voziti vlakom jer cu radije ici s purejetom :D
Nikakvi kamioni, avioni padalicari, vlakovi, samo purejet bajo moj!!!
PS, koga zanima, slanje motora/skutera je 51kn, dodjes u 21h na ukrcaj u Branimirovoj, stave ti blokadu prednjeg i zadnjeg kotaca i uvezu ga s gurtnom.
Ali moras platiti i kartu za 1 putnika sto je 120kn sada, i jos neka rezervacija tako da sveukupno kosta 178kn.
tdj595:
Pa i nije skupo, a reci mi je li mora bit pratnja ili ga moze neko docekat i preuzet u ST?
Corector:
Trebas ga pratiti, zapravo moras pokazati kartu od skutera da bi ga preuzeo. Kod utovara ti ovjere kartu...
Bilo je jos tripera
Brijem da ne bi vise nikada isao s autom do Splita. Fino uparkiras u debelu hladovinu, poneses cugu, i ispreskaces sve one debile na autocesti ko veverica grane, i ne dodjes strgan. E da, i jednom prilikom sam umalo pogodio podnicu ispod motora od debila ispred, kojem je lamatala i on se tako vozio autocestom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju