Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Zdravo, evo nista se ne desava niti se nesto planira osim sto me kopka da isprobam malossi kevlar. Moram jos malo istraziti da li se i on brzo trosi po sirini, ako je tako onda cu se vjecno pomiriti s tim. Istrazivanje mi je u kur*u jer me boli k**ra* vise za sve oko tuninga skutera jer sta god stavio, kurca ne ide, isto je kad probam tudje skuterce, nema vise onog adrenalina, samo u nostalgiji dok me je propinjao rox sam od sebe.
Ispod radara se nista nije radilo, osim sto sam natocio litru ulja nakon one afere sa zupcanikom uljne. Sve si govorim kako cu popisati servisne intervale koje imam zabiljezene na slikama kojih ima svugdje, ali nikako za to skupiti vremena tako da nemam pojma u kakvom je stanju potrosni materijal, ali dobar je kao i uvijek za sjest i tripnut bez razmisljanja, jedino za trip iznad 3000km bi obratio pozornost... Ako svijecica crkne od istrosenosti, rado cu izvjestiti, tako da nosim novu ispod sica. Najvise mrzim kad odserafljujem takvu pohabanu svijecicu koju sam posljednji put uvrnuo dok je bila nova, pa se malo zapece i bude onako sva prasnjava.
Trenutno stanje na satu, jbg Elystar se gazi svakodnevno na hladno...
Corector:
Veverica moja! Priznajem, prokurvao sam se, sve jasem okolo samo nju ne. Jucer sam je opet probao, kako je jebena, taj triperski visoki polozaj na njoj je najoskarovskiji jer sam je ufazio iskljucivo za svoje potrebe.
Moram samo prednju vilicu smiriti jer nekontrolirano skakuce pi*da joj materina, a novo ulje utrpao jesenas... Skupit cu zivaca i posvetiti se toj vilici do kraja, moram radit experimente da je usavrsim...
Cim se provozam odmah dobijem extremnu inspiraciju za teske tripcine...
Corector:
E sad cu ti se najebat keve...
Prosjecnog skuterasa apsolutno zaboli kircina za ovjes i selene na skuteru, kako i ne bi kad mjesecno odradi par kilometara, samo glavno pitanje je onda, koji ce ti k**ra* skuter, realno ti ne treba i samo ti stvara trosak i probleme...
Corector:
Aaaaaaa, konacno, ovo mi dodje ko 3 svrsa u kratkom vremenskom periodu. Izj#bo sam jedan stap, experimentiro svasta nesto pas mater u picku, nemam sve slike jer je posao extremno zauljen. Nesto sam nanjusio i slozio OHLINS kombinaciju. Zajebavam se, ali konacno sam dobio nesto konkretno :D
Sad kad usporedim ovaj obradjeni teleskop s onim sto sam imao, a bokte mazo, pa ono je cista opruga.
E da, j#bo pas mater francuskom TOTALU i njegovom ulju za getribe 80w koje se pretvorilo u vodu i amortizer radi kao bez ulja. Inino mi je bilo manje tragicno i digotrajnije.
Corector:
Uspio rijesiti vilicu, konacno, na kraju sam popizdio i odlucio sloziti pretvrdu vilicu, jer lako izmjenim ulje koje je sada medju najguscim. Ovi pomaci prema tvrdjem su me izludili jer bih imao valjda 20 koraka.
One donje 4 rupice po 6mm + 2 male po 2.5, 3mm na zeljeznoj cijevcici odredjuju brzinu prolaska ulja prilikom sabijanja teleskopa, a sredisnja centralna rupa promjera 10.5mm diktira brzinu povrata jer kroz nju isto srce ulje. Primjetio sam da dosta srkne kroz one plasticne razrezane O ringove i vecina ulja prolazi sa strane pa mi nije jasno koliko oni smiji propustati ulja, sve bih skuzio da imam vilicu s malo kilometara, u tom slucaju bih dao napraviti nove i povrat bi bio puno sporiji. Tako da sumnjam na njih kao glavnog krivca.
Isprva sam zacepio 2 rupe od 6mm i probao s raznim uljima, ukljucujuci Fork oil 20W, extra djevicansko, i picin sok koji sam uzicao iz obliznjeg studentskog doma...
To opet kurca nije valjalo, povrat je bio prebz, i to ispucavanje nije normalno.
Zatim sam odlucio smanjiti promjer centralne rupe s 10.5mm na 8mm. Ubacio sam akuminijsku cijev, i s onim jednim serafom koji zacepljuje 2 rupe od 6mm, sam pricvrstio tu cijev.
E sad je to vec posao, vilica je tvrda kao USD na piaggiu, ali profinjenije radi. Neko vrijeme cu furati ovako, jer bolja mi je ova teska sportiva nego onaj feder mrtvi.
Ako saznam da sam trebao promjeniti samo onaj razrezani prsten po teleskopu (koji je inace gotovo u minusu u odnosu na metalni dio, kak brutalno potrosena karika) ja cu se ranit, ali dobro, nisam nista unistio jer je slijepi seraf userafljen direktno u rupu, alu cijevcica se samo iscupa.
Nema nista slika jer sam bio svjestan da idem u kurcevo experimentiranje, zabio sam teleskope do ibera da im se naj**** majke... Evo i koje sam ulje koristio, marke Smecenol, i fakst je teska kurcina jer u toploj garazi na 20-ak ℃ je ok gustoce, a sada vani na 6℃ NE RADI :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju