Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (115/137) > >>

Tomi_ZG:
Da ova tema ne bude samo svađa i negativa evo malo vesele muzike  ;D

SF2 Freak:
Peugeot je odavno pobjedio pjurdeta gurajuci ga po sljemenu. To su cinjenice...

PEugeot je opalio pljuskicu i 2. puta kada je palio pjurdeta u Jazbini. To su cinjenice...

Peugeot je ove godine okinuo 4x za Sukosan i zabio 4 komada pjurdetu (4:0) Peugeot:Pjurdet. To su cinjenice

Peugeot vozi tek 2. remen ove sezone u kojoj je natukao 15000km. Pjurdet to moze samo sanjati. To su cinjenice

Peugeot je jaci od pjurdeta , brzi. To su cinjenice

Peugeot ima manje potrosnih djelova. To su cinjenice

Peugeot je svemirska klasa daleko nedostizna za pjurdeta. To je glavna cinjenica.

Kme kme kme odi frljit tlak na pumpi mozda ces mi se dovoljno pribliziti da tablicu mi procitas  :laughing7:

zvonkec92:
Zaboravio si napisati da peža troši manje od pjurđeta.

SF2 Freak:

--- Citat: zvonkec92 - 03 Kolovoz, 2018, 20:18:47 ---Zaboravio si napisati da peža troši manje od pjurđeta.

--- Kraj citata ---
Ko ce sve popamtiti ali hvala.
Istina , trosi manje a smaze ga ko Tomi leskovacki voz  :laughing7:
I kuzis majtora... Sada kada je duzan kovu pobjego je

Corector:
Postalo mi nezanimljivo i nebitno. Otkako je peza serafljena u Sukosanu, i nije otisla u Gibraltar, a godisnji je pred kraj, mi nemamo vise o cemu pricati glede peze. I onaj zadnji tracak nade i prilika da se peza dokaze su pali u vodu.

Fakat bi dao pare jer bi to znacilo da mi je netko pokazao kako postoji bolje, ali ove falsificirane brojke, brisanje istinitih cinjenica da je peza serafljena i prikirivanje toga je dno dna.

Peza je imala svoju paznju, sad nek se sama snalazi, fakat mi je, al fakat pala u ocima, nista ozbiljno od peze :sad3:

Ove tvoje cinjenice sam letimicno proletio i samo se mogu nasmijati, a sto ti drugo preostaje nego da sam sebe tjesis. A okrutno vrijeme za pezu ce sve pokazati :icon_thumright:

Nije pouzdano, skupo je, prevarama se uljepsava slika o pezi, sve nesto nerealno i tehnicki nemoguce, ma dovidjenja...

PS gle kak je anketica postala okrutna prema pezi ,pa ti brisi postove koji narusavaju ugled pezi, vrati se dvostruko :laughing7:

Gotovo je, peza je preskupa kao projekt Concorde, nemres to vise oziviti jer je minus prevelik...spremi je u muzej kao najskuplju pedeseticu, i to je nesto posebno...

Log off :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju