Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
zvonkec92:
Jel to onaj lik kaj se neki dan javio tu da mu treba purejeta slozit? Svaka cast pero je jedini majstor u HR za purejeta
SF2 Freak:
LIVE...
Vozikam se po hoodu trazim pjurdeta. Sakrio se u misju rupu , u podrum , na tavan. Znam da te cigani nece...
PchelaUbica:
Tko ga ne zna skupo bi ga platio :laughing9:
Corector:
Kakva si ti pickica i kurvica, STA BRISES DA TI JE PEZA ZAMRLA I DA SI JE SERAFIO U SUKOSANU????
SAMO ZATASKAVAJ SILNE MANE I PROBLEME S PEZOM
Kakav si ti jadnik, nemres se suprostaviti cinjenicama hahahaahhahahhaahhahahahahahahhahahahahhahahah
I kaj radis u hoodu tako kasno, bus ostao i bez gaca bokte :toothy12:
Hahahaahaahahahahahahaha,svaki put kad ga iskaracim s istinom, samo podvije rep :toothy12:
I onda mi hoces uzvratiti pa nemas kaj reci za purejeta pa izmisljas lazi hahahahahaaa
Daj odjavljujem se, kak uopce uspijevas toliko dugo biti u lazima, lazes sebe i druge, ni do Gibraltara nemres sad kad je doslo vrijeme za to. Peza me totalno razocarala.
Samo purejet :icon_thumright:
Nema serafljenja :icon_thumright:
Nema dozivanja mraleta from Sukosan 2 puta da pogura :icon_thumright:
Nema laganja sebe da nis ne serafs :icon_thumright:
Nema laganja drugih da si zadovoljan, kad realno nisi :icon_thumright:
Nema NIKAD serafljenja na tripu da bi se vratio doma:icon_thumright:
Neopisivo dobar osjecaj kad dodjes s vecnim kolima starim 28god i vidis mladjahno peza zamorce crkotinu koja trune i koju osvaja trava. I jos izbrasnarim svakog francuza ko tomahawk. Smrt zamorcadima, sloboda pacenicima i robovima auta i skutera!
Kak mu je lepo sunce speklo farove :D
SF2 Freak:
Ti si svoj rep odavno vec bacio. Kao mali , jadni , uplaseni guster. Ali neces moju mambu zavarati tako starim trikom. Tražim te i dalje da te prugutam kao zajutrak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju