Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (116/137) > >>

SF2 Freak:
Ti si reko da si log off pa tak i ostani. Godisnji je pri kraju ali to ne znaci da cu pjurdetu necu zadati zavrsni udarac. I onako vec izbuban sa svih stana. Po potrosnji , snazi , pouzdanosti , zadat cu zavrsni udarac u tripovima pa plači sunce mamino.

Ili 1000e ili sve piggie kako si rekao ako napeglam ijednog pjureta ili karbosa iz piaggio grupacije. Ali ocito ne drzis do svoje rijeci.
Onaj koji govori laži si ti.
Pocevsi da si brzi od mene ,a vec i vrabci na grani znaju da nisi.
Pocevsi da govoris da sam stao na Velebitu 2x a svi znaju da nisam.
Pocevsi se vaditi svaki puta na neko remenje , kilaze i kaj ja znam sve ne.

Ako si covek odi uzmi nrga i ti stani na crtu samnom. Ajde Polini casice , naturpijani tpsovi , malossi elektronike , remenje novo... Nemoj reci da ti nesto fali.
A ja jadnicak remen sa tripa , 4000-5000km, vario , spulja onaj jadni rekord i getriba da se malo poravna u omjeru sa piggom.

Corector:
Dobro ajde, evo peza je najbolja, al napisi sve ono kaj si presutio :happy3:

SF2 Freak:
Tako je jel vidiš kako ti je kamen sa srca pao. Kaj sam presutio ?
Kvarovi hmmmm nemogu da se sjetim osim 1 me Matej gurao.
Zar je kvar odvrtanje matice zbog nestrucnosti ? Po meni nije
Zar je kvar pucanje prahistorijskog remena na beštiji ? Po meni nije
Zar je kvar na Zrcu pokusaj provale skutera i sjebana brava ? Po meni nije
Zar je kvar prozujana getriba koju sam vozio bez ulja godinu dana na bestiji dr.evo ? Po meni nije

A i ovo kaj me Matej gurao je opet bio nedovrsen skuter bez blatobrana i sve se zna da mi gore zbog vilice prorez veliki koji pokusavam sanirati jer to je prerada, a ti to ne shvacas.

Da je skuter stao da je crklo nesto nikada se nije desilo osim nestrucnosti i nepažnje. Sada kada je sve pod konac brojim samo km

dario007:
A cija je greska kad je kamion prosao kroz vodu i zalio Peugeota? :toothy10:

zvonkec92:
Kamionova, šta on ima prolazit kroz lokve, to je on namjerno napravio da zalije suhog, podmukli kamion...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju