Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
SF2 Freak:
Kolko love za masinu oces... Ja ju sa veseljem uzimam.
Ajnspric je bolji ali suvremeni a ne dinosaur pjurshit.
rs50e9:
--- Citat: stipe - 31 Srpanj, 2018, 10:48:59 ---
--- Citat: SF2 Freak - 30 Srpanj, 2018, 08:57:53 ---Tu u Zadru covjek koji je vozio ajnsprica prelazi na karbos. Kaze lik nikada vece g#vn% nije imao. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Zadar ti bas i nije mjerodavan
Nekad daaaaavno kad su tek izasli ajnspric makine, nismo imali servisera, a i prodalo ih se jako malo. I onda kad je tribalo serisirati, nisu imali di i svi su ih fusarili pa su se i kvarili. I onda je netko prodao pricu da ajnspric ne valja, da je karb puno bolji i tako je ostalo dan danas...
Prodalo ih se ono tipa 10 komada, prodaja nikakva a sve zbog netocnih informavcija i nestrucnih servisera.
Ma talijani su strava!!! Piaggio zauvijek!
--- Kraj citata ---
puuunoo vise od 10 komada
dana danas ih jos djira, sjecam se kad je prijatelj iz zadra alija nabavio aprilia spider ditech....svaki dan po plazama, skuter je imao preko 40tkm, sve orginal..samo redovit servis...onda vam je navodno netko iz servisao otisao dalje i nitko ih nije znao slagat...i eto svi krenuli prebavicat na frgu
dakle s konja na magarca.......nista cudno za CRO pricu
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 31 Srpanj, 2018, 13:15:26 ---Kolko love za masinu oces... Ja ju sa veseljem uzimam.
Ajnspric je bolji ali suvremeni a ne dinosaur pjurshit.
--- Kraj citata ---
A tko si ti da kazes koji ajnpric ne valja?
Jesi probao sloziti nesto takvo ili si samo mijenjao ulje?
Vozac klipa i cilindra na mesung, a od struje imas visokonaponski svitak s pickupom, cdi i bobinu. Isto ko i drvosjeca s motorkom, samo tvoja masina je francuska pa se neobjasnjivo kvari za razliku od svabe. :laughing7:
Nemas pojma nista niti o jednom ajnspricu, a sudis kaj vakja kaj ne :laughing6: Odi radit mesung...
SF2 Freak:
Mopedas suti nemas pravo glasa. Tu su veliki decki.
Scooterist_#1:
Citam sa zadovoljstvom ovo vec duze vrijeme.. :toothy12: kao prvo oduvijek sam bio peza fan i dalhe sam tvrdim da je za dugotrajnost i serijski skuter najbolja.. ali samo moje misljenje.. ali kad vidim ovo sve oko pjurdeta malo me kopka da si nabavim jedan pa kod pere da ga upogoni kak spada.. zanimljivo kada malo razmislim.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju