Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (109/137) > >>

SF2 Freak:
Tebi sa Peugeotom nisu bili pehovi ne ne ne.Peza ti je bila naceta i samo pitanje vremena kada ce kihnuti sve.
Ja se nisam trudio oko pezice nisam nastelao to kako spada  a i moja je bila naceta od puno km. Polutke su zacvikale , varimat zacvikan serijski itd itd.
Nemoj mi nikakve te ajnsite davati. Daj mi bilo koju  pezicu napravit cu je da bude bolja od ajnshita.
Skini mi  agregat sa elystara i stavi euro1 onaj iza. Namazat cu te lakocom na energiji. Daj mi komponwnte yasuni r kaj imas i gurtnera to mi dosta. Ima da te sameljem a ja si zaradim skuter.

stipe:

--- Citat: SF2 Freak - 30 Srpanj, 2018, 08:57:53 ---Tu u Zadru covjek koji je vozio ajnsprica prelazi na karbos. Kaze lik nikada vece g#vn% nije imao.  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Zadar ti bas i nije mjerodavan

Nekad daaaaavno kad su tek izasli ajnspric makine, nismo imali servisera, a i prodalo ih se jako malo. I onda kad je tribalo serisirati, nisu imali di i svi su ih fusarili pa su se i kvarili. I onda je netko prodao pricu da ajnspric ne valja, da je karb puno bolji i tako je ostalo dan danas...

Prodalo ih se ono tipa 10 komada, prodaja nikakva a sve zbog netocnih informavcija i nestrucnih servisera.

Ma talijani su strava!!! Piaggio zauvijek!

Corector:
Ak oces nest slagat eno ti dijelova za pezu, ionako ih nitko necem imam kompletnu tu masinu, termo grupa je zdrava u svakom pogledu, samo nove zamjenske karike imam od nekih soma kilometara. Yasunj r treba samo prefarbat

Na toj pezi sa furao full linearne morini polutke.

Sad cu pustit malo temu nek vrijeme odradi svoje. Moram apdejtad purejete.

Trebalo bi snimit drag, full tock nrg power vs jet force tsdi :toothy10:

BP:

--- Citat: stipe - 31 Srpanj, 2018, 10:48:59 ---
--- Citat: SF2 Freak - 30 Srpanj, 2018, 08:57:53 ---Tu u Zadru covjek koji je vozio ajnsprica prelazi na karbos. Kaze lik nikada vece g#vn% nije imao.  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Zadar ti bas i nije mjerodavan

Nekad daaaaavno kad su tek izasli ajnspric makine, nismo imali servisera, a i prodalo ih se jako malo. I onda kad je tribalo serisirati, nisu imali di i svi su ih fusarili pa su se i kvarili. I onda je netko prodao pricu da ajnspric ne valja, da je karb puno bolji i tako je ostalo dan danas...

Prodalo ih se ono tipa 10 komada, prodaja nikakva a sve zbog netocnih informavcija i nestrucnih servisera.

Ma talijani su strava!!! Piaggio zauvijek!

--- Kraj citata ---

Nije to samo u Zadru, tako je svugdje. Pogotovo kad je priucen majstor, bez adekvatne edukacije i bez volje za novim znanjem, pa se boji svega novog i to sve novo nista ne valja (jer on to eto ne zna radit).
Koliko puta sam naletio na takvu situaciju, to se pogotovo vidi na autima. Gdje stalno dolaze novi, komplicirani sustavi za koje ipak treba otvorit knjigu i neki k naucit. Ali njemu ako toga nema u autodati, to se ne popravlja (i to ne valja), i svi drugi koji su se educirali i nesto znaju o tome su glupi...
EFI (electronic fuel injection) ce UVIJEK biti bolji od fergazera, kome to nije jasno pravac u knjiznicu "osnove motora s unutarnjim izgaranjem". Jer pravi EFI ima toliko korekcija da se smrznes kad malo udes u to.

montis:
Je dok je sve po ps-u i sve radi kako treba a samo jedan senzor neka pošalje krive podatke kompjuteru potrošnja raste gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju