Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
SF2 Freak:
--- Citat: Scooterist_#1 - 31 Srpanj, 2018, 14:53:43 ---Citam sa zadovoljstvom ovo vec duze vrijeme.. :toothy12: kao prvo oduvijek sam bio peza fan i dalhe sam tvrdim da je za dugotrajnost i serijski skuter najbolja.. ali samo moje misljenje.. ali kad vidim ovo sve oko pjurdeta malo me kopka da si nabavim jedan pa kod pere da ga upogoni kak spada.. zanimljivo kada malo razmislim.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ti si moj covjek. Daj mi reci sada ova zadnja peza. Kakva ti je bila? Kvarovi iskustvo ?
Ako uzmes pjurdeta onda automatski postajes ovisnik o elektronici. Crkne ti negdje nesto nemres si pomoci i nema tu izdrzat ce jos malo. Pjurdetu kada dodje kvar onda je kaput. Nema onoga joj ajde jos samo do doma.
Sjeti se fadilove peze sa budnice. Ta peza kolko km ima nitko nezna. Dnevno se na njoj tuce preko 300km i dalje vozi. I majstor ide na budnicom sa njom. Nesto se rasteplo u njoj lageri ili nesto kada ga je Jozo nogom gurao da se malo pokrene hahahaha.
I kaj je bilo Fadil sa rasutim lagerima iz Bj za Zg i jos se 3 dana vozila na dostavi.
Peugeot muscle scooter. Inkada smo radili generalku krizali smo se kako je to uopce vozilo. I Fadil i ja l. To je naj naj naj izdrrzljiviji skuter. Pjirdet bi stao vec 800 tisuca puta. Alnaser bi mu izgorio sam u jednoj sihti. U dostavi ga dostavljac upali 100x kolko bi se svjecica namjenjao na pjurdetu. Majko mila ne zelim ni ulaziti u tu pricu. Jer nije taj kalibar , uostalom vidjeli smo tu usporedbu vec.
zvonkec92:
Marac nisi jedini koji je to pomislio, ali onda pak si razmisljam kaj kad pero ode u nemačka ko ce to servisirat, mada mi se sve cini da bi to svako mogo slozit ko se imalo kuzi u mehaniku i šerafanje po autu/skuteru/motoru... Jedini je problem kad kupis neki krš pa treba pumpa, crijeva, komplet servis prenosa, pizde materine itd onda to ispadne skuplja pita od tepsije.
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 31 Srpanj, 2018, 15:08:55 ---Marac nisi jedini koji je to pomislio, ali onda pak si razmisljam kaj kad pero ode u nemačka ko ce to servisirat, mada mi se sve cini da bi to svako mogo slozit ko se imalo kuzi u mehaniku i šerafanje po autu/skuteru/motoru... Jedini je problem kad kupis neki krš pa treba pumpa, crijeva, komplet servis prenosa, pizde materine itd onda to ispadne skuplja pita od tepsije.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Kraj Peugeota koji bolje ide i manje trosi vi gledate pjurdeta. Krizam se nogom majke mi.
Zvonkec sada kad ti susjedu slozim Pezicu sline ce ti curiti.
zvonkec92:
Pa kad dode zvonkec i prestela susjedu prenos i ugradi doplera Suhy ce se plakati jer vise nebu najbrzi :laughing9:
Salim se, da mi neko da badave ili za smjesnu cijenu bilo koji od ta dva skutera (purejet ili pežo) uzo bi, ali ovak da kupujem po redovboj cijeni, nebi fala. Kinez zakon
SF2 Freak:
Doplerica da da :headbang:
Da mi da netko pjudeta djabe bacio bi ga sa kameneloma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju