Brzi apdejt. Nisam mogao trpiti da budem peza pacenik, nisam mogao prestati psovati zbog izgubljene pelene, u trgovino sam rekao nesto ruzno umjesto "dobra vecer!"
Rijesio sam da okoncam muke i da nadjem izgubljenu pelenu, evo, snimio sam akciju spasavanja, bilo je veoma opasno, ali ne smijem si dozvokiti da budem peza pacenik, nikad nikome ne bi pozelio da bude peza pacenik, gore od toga ne postoji!!!!!
Primjetiti ce te u jednom momentu dok snimam prednju AJP celjust (da da, samo Francusko sranje) da klipici proizvode cudne zvukove. To znaci da klipici jako zapinju i uskoro ce zablokirati. Na 2 peze su mi brutalno zablokirali kocnicu i NE MOZES POMAKNUTI skuter kad ti "potegne rucnu."
To je peza, dabogda svima peza pacenicima zablokirala kocnica kao meni, pa ne moze ni amo ni tamo. A uskoro ce mi se to opet desiti.
Jebeno je biti peza pacenik, ja sam postao alergican i spreman sam na palez. Vec sam smislio peza bombu za to zamorce. Znaci, u flasu benzina, dovesti zicu za masu i drugi kraj pod kabel svijecice... i na dakjinsko samo aktivirati paljenje i kad iskra grune ode oeza u dim gdje joj je i mjesto. Volio bih to vidjeti i sve moje dusevne boli bi bile prepacene.
U snimci mozete vidjeti i moc purejet agregata 50 s multivarom i TT spuhcetom. Remen je napacen, ispod 18mm. Dakle sve serijsko osim variomata i spuha. Elystar ima ogroman otpor vjetra, ali purejet agregat se neda i ne dozvoljava da se osjeti pacenje!
3, 2, 1 slijedi vjecni agregat u akciji spasavanja pelene