Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
SF2 Freak:
Di si ti mene dero hahahahahaha LAZESSSSS KAKAV SI TI LAZOV ETO PERO JE LAZOV. Svi su vidjeli da sam ga napeglo na solidumu i sada pise da me napeglo hahahaha LAZOVE
Ti bus mi govorio o pravu glasa LAZOVE
I Matija i Rade i Jozic svi su vidli da kad si sjedio na puri da sam te napeglo. Kako lazes ajmeeeeeee
Corector:
PUREJET JE BRZI I BOLJI OD PEZE!!! To je nabitnije i nista me drugo ne zanima. :toothy9:
I da svi voze Purejet peglirao bi samo onda purejeta kad bi bile 2 osobe haha, i bili tek onda jednakiu startu JER PEZA NIKAD NECE BITI STARTNA :laughing3:
A kako je se Suhi usrao kad sam htio sest na pezu,a DAX na purejeta PEZA BI SPUSILA 50M JER SA NEKIM OD 100kg ne ide s mjesta hahahahahahha
Samo moment na pezi NE NE nema ga :laughing6:
Samo peza, SAMO FRANCUZ NE NE!
Evo jedan friski video od malopriie :laughing6:
JER PEZA JE STROJ!!!
Cujem neki poznati iritantni zvuk koji nerijetko cujem, isto kao na Elyseu kojem je masina stajala 2 godine. OdmH lezJi odu hahah
Sad se dize video od 11 minuta ubijanja brasna u pezi s jednog kraja grada do drugog hahahahhahhahhhahhhah
SAMO PUREJET ISPRED PEZE CITAVIH 11minuta od 11hahahha
Koliko je peza puta obrukana i biti ce uvijek jer nikada nece nadmasiti PUREJETA U NICEMU :D
Corector:
PREDSTAVLJAM 11MINUTA SHOWA :toothy9:
Sve se vidi koliko je peza slaba, koliko joj NE POMAZE PREVARA SKRIVANJA IZA AUTA NIZ BRDO!!!!
Ukupne mase i skutera su maksimalno priblizno jednake, za razliku dok ja vozim gdje je +10kg i dosta visine (u prijevodu velikog vizira).
PUREJET vs PEUGEOT u odnosu 1:1 :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing9: :laughing3: :laughing11: :toothy10: :laughing9:
SF2 Freak:
Nismo istw kilaze Matija i ja. Opet lazes Opet SI LAZOV
Corector:
Kila dvije, ili deset dvanaest jedino je tebi svejedno, PLUS otpor vjetra, Matija te ostavio 100 metara, TI BI DIKTIRAO PRAVILA po mjeri peze sto znaci +50kg na suparnickom skuteru i vizir od 1m da bi se PEZA PROSLAVILA hahahhahaha :bicedobro:
Kad peza dobije PIAGGIO masinu onda ce sve postati ozbiljnije, a ovako poink poink peza se samo sponjka :dontknow:
:balkidance:
Ali cekaj drag s novim remenom, NEMRE TI NIS POMOC kad te budem JA ostavljao, znaci PUREJET CE BITI 50% jaci :laughing6:
Nek sam JA sve lose, ALI PUREJET JE SVE NAJBOLJE u odnosu na PEZU :jumping: :jumping: :jumping: :rofll:
Zelim staviti jaci cilindar na pezu - rijesenje je purejet
Zelim ustelati prijenos na pezi - rijesenje je purejet
Zelim staviti najjaci moguci auspuh na pezu - rijesenje je purejet
Zelim se voziti po kisi s pezom - rijesenje je purejet
Zelim se voziti bez stalnog serafljenja - rijesenje je purejet
Zelim se voziti bez mazalica i slinceka od ulja ispod sica - rijesenje je purejet
Zelim se voziti bez stalnog nadogradjivanja setupa - rijesenje je purejet
:toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju