Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (34/137) > >>

SF2 Freak:
Daj ne seri sracke i ne lazi. Jeli se utrke moto gp voze po klasi znaci po kubikazi ili po kilazi vozaca. Aj ne seri nego si slozi puru da budes brzi TI na dragu od mene. Luzeru  :headbang:

Corector:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

SAMO RIJECI, papa do sljedece komedije s pezom  :toothy10:

SF2 Freak:
Stao sam ti na crtu i ostavio te. Matija , Dario , Jozic vidjeli i onda si u nadi da u drugom smjeru si brzi opet si spuho. Hahahaha i onda si krenu traziti vozaca laksega od mene hahaahahhaahha.
Znaci sporiji si od mene i imas manje tripova. Cek cek kada idemo na trip bus dao nekome laksem svaki puta da vozi tvoj skuter jer u protivnom napeglat cu te hahahahaha.
LUZERU ODI SKIDAT KILE PAJCEK ... Mozda me onda i predes

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 13 Lipanj, 2018, 11:48:49 ---Znaci sporiji si od mene i imas manje tripova.

--- Kraj citata ---

VRH!!!!! :laughing6: :laughing6: :laughing6:

1. Ekipa te nece sprdat jer znaju da bi te to ubilo u pojam, ja barem kazem da peza ne valja i da se treba klonuti tog pacenostva volio ti to ili ne cuti. To sto nisi svjestan jer si zatucan u Francuze je tvoj problem i nemoguce ga je rijesiti s pezom.

2. NEK, NEKA SI ME UVRIJEDIO da sam pajcek :laughing6:

A bebs mawi  :toothy9:

Iduci put kad te JA napeglam s novim remenom, bus rekao da sam SMRSAO I DA NIJE FER  :laughing6:

Samo ti pricaj, a kad dodju djela na red, gace se budu tresle kad dodje purejet na par metara od peze :laughing6:

Kako si se stisno na dragu, no rijeci rekao, a preko tipkovnice hahahaah

Najjace mi je kad si tu ponizno priznao poraz i potvrdio da je purejet jaci :laughing6:
I ja sam sav ushocen i extremno sretan gledao PUREJETA 50 KAKP TOCKARA,sto peza Francuz ne moze nikada :laughing6: :laughing6: jer ne zadovokjava osnovne uvjete glede snage hahahahh
.i kako je pezica samo pobjegla u cudnom smjeru na kraju izbezumljeno rekao bih hahahahaha

SF2 Freak:
Cek hoces reci da si me ti napeglo... Pa kak te sram nije lagat pred svima.
Ak me ti napeglas ok napeglo si me ali kaj se kitis tudim perjem. Kada si spuho i svi to znaju ti ai sebi vec docarao da je laz ta tvoja ubiti istina. Vise ni sam neznas kaj je istina kriste.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju