Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
SF2 Freak:
Nemam se ja kaj drzati. Covjek se boji sjest na svoj vjecni skuter i napeglat pezu. Nego trazi okolo vozace i podplacuje ih da muvoze skuter da me moze napeglat. Eto i sve ono kaj ustedis sve one silne eure das covjeku da napegla pezu jer sam dovoljno jak.
Doci ce i drag u 2018g, jel bu i onda natjecaj za voizaca si raspiso :laughing3: jer zna se kaj je bilo i prosle godine sa purom i ove godine sa purom kada je Pero vozio. Pardon prosle godine se izvlacio da je stuco ,a ove godine se izvlaci da ima enormno puno kila. Sljedeci izgovor bude remen ubiti to mu veci je izgovor ,a ja remen iz 2016g imam jos koji sam na SF1 vozio.
Kada si na ajnspricu onda samo izgovore izvlacis i muljaris. Da je pjurdet takva masina kakvom ju predstavlja da preskace preko svake peze kao da peza stoji onda ti nebi igralo 5-10-15kg preskocil bi me i bok. A Pero se grci sa 7-8kg :laughing3:
+ Preskoci me u startu ali kasnije peza savladava taj slab agregat. Vidim da se razbahatio onaj video na solidumu frendic da ti razbijem misterij... pustil sam ti gas na pol staze da bi bila razlika malo veca :icon_thumright:
Jer kasnije na bauhausu jozic kad je bio na mojem skuteru nisi mu odlazil ni cm ,a tezi je od tebe navodno za 1kg :laughing11: kakvav cirkus. Moram govoriti o kilazi vozaca na koji nivo sam se spustio :angry7:
Nema veze tjesi se da si brzi znas i sam kaj je istina. :icon_thumright:
Fast Nrg:
Ocemo drag vol 2 :toothy9:
RunnerSukosan:
Trebalo bi se nes organizirat dok ne budem morao opet radit... Srka goes LC :icon_tongue:
SF2 Freak:
Fucka se meni za drag ali ajde moze. Ja sam za , neka ga pred svima isprasim pa onda neka svoji sadasnji materijal prevarantski prodaje ciganima u kvartu. :icon_thumright:
Uzet cu go-pro onda da se vidi kako ga prelazim iako mi start ko u toria sa pedalama.
Corector:
Nemas pravo glasa,spusio si, svi su vidjeli, peza je ZAMORCE.I ti se sad ides vaditi na CINjENiCU ahahahahhahhha
TRAZIM BUDUCE VLASNIKE PUREJETA DO 90KG, JA OSIGURAVAM BESPLATNO VJECNO ODRZAVANJE DA NIKAD NE STANE!!!
Samo da se igrate s pezom kao maca s misom.
Meni to malo teze ide jer imam 12kg vise od Suhog ali opet ga derem.
NAJBITNIJE JE DA PUREJET BRUTALNO ZLISTAVLJA PEZU :laughing9:
I STANI NA CRTU OPET, imati ces prilike sad sa mnom kad sam stavio novi remen :toothy10:
Jedva cekam da te sad ja izbrasnarim kao sto je Matija.
Ako je tebi izvlacenje sto mi puses iza u medjuubrzanju ubijen remen i 12kg razlike onda stvarno ne razumijes ksnove fizike i pravos se lud, ali skuziti ce SVI ostali :laughing9:
Sljedeci drag je apsolutna giljotina peze, jer Suhi je dosao na 100% s tuningok, ja sam na 80%.
I tocno znam na kaj cikjas, lad ja vozim purjeta onda ces rexi PA KAJ JE TO SAMO 3 DUZINE SKUTERA, a kad vozi netko tvojih ganarita onda i nemres bas reci i da si lid, da te ostavlja za 50 METARA :laughing9:
Dajem ti jos sansi koliko hoces, jer purejet je uvijek peglirao pezu i ZAUVIJEK CE!!
Drag je peza dobila jer su bile oprugice na 3000rpm u startu i jer je preki uo vucu na 1sec zbog zraka, ali je pihao za vrat opet pezo hahahaha na kraju bi te izbrasnario da je bilo jos 100m.
Ja ne bi mogaospavati mirno kadbih znao da ce me purejet S NOVIM REMENOM ZA 1MM VISE izbrasnarit OPET :laughing6:
MOGU MISLOTI KAKO BI TI SLAVIO SVOJU PEZU NA PREVARU NA SVA ZVONA HAHAHAA E NECES NIKADA PROTIV PUREJETA GDJE CE PEZA BITI VECNI GUBITNIK I LUZER haahahhhaahah
PAPA MASEM S PUREJETA DOK BRASNARIM :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju