Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (21/56) > >>

aragonY:
Daj skidaj tu svjecicu, sve polovno samo ona nova ne moze to tako   :angry7:

zvonkec92:
 :laughing7: mislim da svjecica ko za vraga nemam polovnih, ali zato imam desetak komada novih ;D  zavirit ću svakako sutra u štek možda nađem neku polovnu

Corector:
Daj Pogiju posalji masinu na krecenje :icon_biggrin:

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 03 Prosinac, 2018, 22:24:28 ---Daj Pogiju posalji masinu na krecenje :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :rofl1: :prvi: :sign020: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :grejt: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :klap: :klanj: :thepukokokokokica: :mrsarkastik: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj: :dajmenemojj:

zvonkec92:
Dakle, tu je sjela 40 ler dizna umjesto prijasnje 38, bacio sam oko i na filter vazduha i tu nema sta da se dira ko nov je, stavio i ledicu u štop koja mi danas stigla sa aliexpressa na preporuku mraleta Corectora. Bas mi je trebalo nesto da mi smanji potrosnju struje jer u leru kad bi stisnuo stop svjetla bi se smanjila a sa ovime.je to izbjegnuto.

Cini mi se jos samo da bi moro glavnu diznu dignut za koji broj, to cu tesko odgonetnut kad na ovoj serijskoj ne pise nikakav broj. Vidjet cu ove dane ako vrijeme posluzi pa cu isprobavat. Ugl troksanje na pocetku gasa sam rjesio vecom ler diznom jos je samo ostao problem kad se u voznji da puni gas na jednom djelu malo štucne.

Znao sam odma da ce ove ledice biti za oskara pa sam uzeo jos par komada za u štek jer šteka nikad dosta i štek treba uvjek da se puni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju