Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
zvonkec92:
Za kinesce kupio Koso čukicu za mjerit temp necega, plan je indikator skemijat na cep filtera ulja i tako saznati temperaturu ulja u karteru. Takoder sam razmisljao da bi stavio jos jednu na izlazno crijevo iz kilera pa bi mogao vidjeti tocnu razliku izmedu toplog i ohladenog ulja. Moram jos malo prosurfat aliexpressom da iskopam neku jeftiniju cuku da ne dajem opet 113kn za jos jednu
Corector:
Mrale, ispostuj pazar jos jednog senzora i mozes sloziti od ove cuke da ti mjeri 2 temperature.
Mozes saltati preko jednog prekidaca (vanjska/unutarnja).
Ili da iskoristos postojece tipkalo od anlasera pa preko njega saltas :frajer:
zvonkec92:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Studeni, 2018, 16:43:52 ---
--- Kraj citata ---
Kvotam sam svoj cilindar iz šteka za koji mi je danas stigao klip za specijalu, trenutno je 63mm a klip koji je dosao 63.5mm
Dax:
E moj mrale pa jos ti samo fali malo rize u rezervaru da si komplet kinesce hahahah
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Matija97:
--- Citat: zvonkec92 - 21 Prosinac, 2018, 01:23:13 ---Za kinesce kupio Koso čukicu za mjerit temp necega, plan je indikator skemijat na cep filtera ulja i tako saznati temperaturu ulja u karteru. Takoder sam razmisljao da bi stavio jos jednu na izlazno crijevo iz kilera pa bi mogao vidjeti tocnu razliku izmedu toplog i ohladenog ulja. Moram jos malo prosurfat aliexpressom da iskopam neku jeftiniju cuku da ne dajem opet 113kn za jos jednu
--- Kraj citata ---
Uzmes jos jedan senzor,i izmedu 2 senzora slozis prekidac i samo kipas prekidac kad oces vidjet ulaznu-izlaznu temp, nisam ni sam siguran dali bi to tako funkcioniralo al eto,mozda sam bacio bubu u uho za neku bolju ideju.Prednost je jer ne moras kupovat jos jednu cuku, ne moras imat 2 cuke na volanu 8) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju