Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
zvonkec92:
Kinešče dobilo samo najbolje za svoje srce...
upload gif
JogFromYamaha:
svida mi se motor, bas je lijep i skladan
puno sretnih km zvonkec i bez srafanja
zvonkec92:
Hvala jogurt from švabija, slabo se s ovim motorom vozim jer mi je postao slab, ALI nebi ja bio zvonkec da nemam već plan B, i još jedan rezervni plan B1 ako se obični plan B izjalovi... Izvuko sam iz šteka jednu rezervnu mašinu koja je u originalu 150cc sa nekom glupom glavom koja ima dva auspuha ( dakle beskorisna glava jer to još u HR nisam vidio, ova mašina je sa otpada u Sloveniji ). Prvo sam ju pokušao okrenuti da vidim jel ispravna il je nekaj podrobljeno u njoj, naravno mašina se nije dala pomaknut a meni odma mrak na oči da je getriba zdrobljena al dobro krečem prvo od glave i cilindra. Kad sam skinuo glavu sve mi je odma bilo jasno, sve je zapeklo od hrđe da sam pajserom čupo cilindar
Klip sam spasio nije mu ništa, u šteku imam nove nekorištene karike za njega a cilindar sam odnio majstoru da ga samo pusti kroz honer da skine hrđu i vozit će on dalje ( neće vozit bit će u šteku al to se tako kaže, ugl bit će ispravan )
Onda sam skočio u drugi čošak garaže i iskopao iz neke kante rezervne dijelove za pretvorit ovu mašinu u 200cc :D .. Imam dva rezervna cilindra jedan je oke, drugi je česme ali za silu je dobar da se spasit da vozi. Sa lošijeg sam prebacio klackalice na bolji jer su na boljem bile poderane. To je tak kad ekipa natoći 8 deci ulja i misli da je to dosta i uz to ga još ne mjenja naredne 3 godine a u mašinu ubiti ide 1-1.2L ulja.
Dakle, ta mašina je kopija Honde CG, 125-150 i 200cc su isti blokovi razlike su minimalne ali sve paše međusobno. Tu je radilica od 200cc koja ima hod 62mm, korpa sa 6 lamela i 6 federa ( 125 i 150cc imaju 5 lamela i 4 federa ), cilindar i glava od 200cc, bregasta od 200cc, brezoni od 200cc
i krečemo polako sa raskapanjem... Za skinuti centrifugalni filter ulja treba poseban "ključ" s kojom se skida ova čudnovata matica
Za sada sam stigo do tu, kad bum slobodan nastavljam s radovima :D
Znam da je jednostavnije kupiti gotovu mašinu 200cc i samo ju nasadit gore al to je nemoguće nač, ako u god dana uleti jedna/dvije i to su obe kršine razvaljene i preskupe. Ovako je zanimljivije :D a i znam kaj imam kad si sam to složim..
Eh sad plan B1 ako ovo ne uspije je da Zvonkec u šteku ima još jednu mašinu ALI od 250cc za koju već ima spreman kit na 270cc :laughing9: To mi je zadnja opcija a to nebi htio trošiti odma, postepeno ćemo dizati kubikažu :laughing7:
zvonkec92:
Danas radio cijeli dan oko mašine, Ugurao radilicu od 200cc, stavio korpu i nove lamele od 200cc
uploading pictures
125cc VS 200cc, razlika u hodu je velika
i eto jenutra
upasovana i kurbla, s tim sam se napatio dok sam skužio kako ide jer kad sam raskapo blokove to se sve zasipalo pa nisam uspio pratit kak je kaj stajalo, al složio sam na kraju
Bregasta i radilica su u fazi
Umjesto serijskog kvačila stavio od 200cc koje ima 1 lamelu više i 2 federa više, jedino sam moro ovu ploču kaj stišče federe mjenjat jer mi ova nije pasala, rupa u sredini je večeg promjera nego kaj treba bit ( to kad postoji 500 vrsta i serija tih kineza mamu im j**** )
free photo hosting
Iz šteka sam izvadio i nove lamele jer su stare sa ovog kvačila iz kante skurene i vožene bez ulja
Moro sam mjenjat i limove između lamela jer su bili poderani do kraja, dok su novi moraju se poznat ove rupice a kad je već glatko to je za smeče
Za sad je to to, čekam novi klip sa ebaya od Honde CB250 koji ću uguzit u cilindar od 200cc tako da izvučem maximum iz njega. Nije bog zna kaj ali po proračunu ispada 209cc. Orginal klip na 200 je 63.5mm a novi će biti 65.5mm ( hod radilice 62mm )
U međuvremenu dok sam šerafio poštar mi donio dva seta za reparaturu karba
Inaće ovo mi je prvi put u životu da raskapam kinešče na brzine ( mislim blokove po pola ) i odma sam ja to sve skužio, jednostavno je ko pekmez. Jedino je malo zajebano pamtit zupčanike kad se raskopa piramida :/ al uspio sam i to... sve šljaka kak treba sad čekam dalje dijelove :D
Stay tuned :kinez:
Dax:
Uf sviđa mi se ovaj upgrade!
Trebalo bi se dosta osjetit na momentu i snazi,nije to bas malo
Ja bi odma isao na onaj B1 plan i na 270 :))))
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju