Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
zvonkec92:
Bude bude, 200 ide solidno al u svakom slucaju puno bolje od sadasnjih 150, razlika je ja mislim 3.5 konja kolko sam gledo specifikacije. Posle ove masine ide 270 na red :D
dinko1981:
Jel ide novi karb ili samo veca dizna sad kad bude 200 u odnosu na stock 125
Corector:
Lijepo i zanimljivo :headbang:
Moram saznati sta to masovno voze Albanci, isto ko i Indijci. Vidio sam neke Suzukije. Rijec je od 4T motoricima, masovno se voze. Ima i kineza rade koji rade kopije.
zvonkec92:
Dinko, karb će ić od 200cc jer je veći i naravno bolje ide s njim. 125-150cc imaju 26mm ili 27mm kako koja serija a 200 i 250 imaju 30mm.
Danas sam baš mislio nešto zaljevat cvijeće i tako odmarat kad zove me frend uletila mu jedna mašina na brzine 125cc stanje nepoznato jel oću za 200kn. Bem ti sunce i ode mi zadnjih 200kn do plaće al ajd kaje tuje. Dobio sam blok sa sjebanom osovinom za lančanik, sa sjebanom polugom kvačila i bez cilindra a tu će taman sjest sa ove prve mašine 150cc cilindar koji sam skinuo :D Tako da sam za male pare upiknuo dobru mašinu, ovu sjebanu osovinu sam već zamjenio još samo da nađem tu polugu kvačila i sve ostalo imam :D
Na svojoj mašini sam sklopio magnet namotaje bendix i ljevi dekl sad samo čekam termogrupu :D ( Izvana je sva zguljena i nikakva al zanemarite to jer je mehanički savršena :D )
Ovo je ova "nova" od danas
Ma nema šta posto sam doktor i za kopije CG mašina ne samo za GY6 :headbang:
Baš sad brojim i neznam koja mi je ovo već mašina po redu :icon_scratch: 5 ja mislim :/ moram zavirit u štek
Corector:
Nek si ga uredio i postao doktor, hirurgija je na visem nivou kod nas, a za centriranje imamo specijalistu Dr.Antu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju