Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
zvonkec92:
Osjeti, ne pece vise tak jako za noge al svejedno njemu fali kiler jer se u gradskoj voznji ovak sam nestigne bas ohladit a i prednji blatobran dosta sprecava vazduh da puse po cilindru i glavi. Kad dode kiler to ce bit to..
ivano_007:
Uuu samo 5500kn, a salon stanje doslovno. Pun pogodak, sretno :icon_thumright:
Fićo98:
Ides.. samo serafis po tom :laughing7: ...jednog dana cu si i ja copera nabavit ali malo jace nesto :)
dinko1981:
Nego zvonkec s obzirom da si ti dokazano glavni kinez sa ovih prostora koji bi ti bio "must have" ili barem prvi upgrade na rocky- u 125 ? Btw meni najzanimljivije teme su tvoje jer sam i ja kinez u dusi
zvonkec92:
Hvala hvala.
Danas sam oprao lanac na čoperu i montirao onaj novi lančanik, nazalost nisam puno naslikavao.Lanac se skoro nije ni poznao kolko se prasine nalovilo na njega. Lančanik je sjeo predobro na osovinu i jaaaako malo lufta ima za razliku od kineskog koji je plesao sim tam i ljevo desno. Podigao sam si volan malo prema gore jer mi je nekak bio pre nizak, sad je bas taman.
Kaj se rokija tice, hmmm A9 bregasta i neki sportski variomat su za mene must have, sljedece nebi bilo lose neki 150-160cc kit staviti u kompletu sa glavom kaj ima vece ventile i CVK 26 ( seriala je 24, mala je razlika ali osjetna ) i mislim da ti bolje od toga netreba, to je sve plug&play a sve vise od toga zahtjeva razne prerade i kemije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju