Evo nastavka. Zalijepio sam produžetak airboxa, ali i dalje je trom do pola gasa, a dalje vuče relativno dobro.
Planiram očistiti fergazer, međutim, čim sam kupio skuter prije 2 mjeseca, shvatio sam da je neispravan čok, te kupio novi, problemi s hladnim paljenjem su nestali, ali se pojavila tromost do pola gasa.
Kad sam mijenjao čok i kad sam ušarafio fergazer sa ona dva vijka, primijetio sam da cijevčica koja izlazi iz čašice fergazera, onako i bez gumenog crijeva dodiruje neki elemenat ( e sad ne znam kaj je to, a označeno je plavom strelicom i iz toga ide jedna žica na čok). Kako cijevćica dodiruje to, upoće nema mjesta za gumeno crijevo, pa ga nisam ni stavljao.
Pitanje:
1. Jel taj elemenat iz kojeg ide žica na čok, tu tvornički ili ga je netko prije mene tu postavio? Čemu on služi?
2. Na cijevćicu iz čašice ( označeno crvenom strelicom) ide gumeno crijevo, ali kud ide to crijevo dalje?
Molim bez ruganja, novi sam u svijetu skutera, a poznat po tome da prvo raskopam, a poslije se pitam gdje je kaj bilo :-).