I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Moze li mi netko reci gdje se nalazi termostat na sf2,na kojoj cijevi, ili moze i slika?Hvala
Citat: sax - 14 Listopad, 2008, 11:44:07Moze li mi netko reci gdje se nalazi termostat na sf2,na kojoj cijevi, ili moze i slika?Hvalana glavi cilindra..svjetlo plave boje..pored svjecice odma
ako imas ventilator onda ti njega pali termoprekidac ,a termostat bi trebao biti u cijevi od vode,ali posto ima ulaz i izlaz ne znam u kojoj je pa da ne skidam sve,pa ako netko zna.SF2 ima termostat jer su mi tako rekli u servisu.
na glavi motora ispod gornjeg crijeva vode
pa po nekim standardima bi trebao bit na ulazu u glavu,tako da kad skines cijev od vode da i njega mozes izvadit,kao sto je na autima,a ne da moras rastavit pola motora da bi ga rijesio.Ali sto francuzi mogu zakomplicirat!
Citat: sax - 15 Listopad, 2008, 08:27:09pa po nekim standardima bi trebao bit na ulazu u glavu,tako da kad skines cijev od vode da i njega mozes izvadit,kao sto je na autima,a ne da moras rastavit pola motora da bi ga rijesio.Ali sto francuzi mogu zakomplicirat!loooooool pa jbt skoro na svim skuterima je u glavi a lakse ti je skinit jedno crjevo, ispustit vodu i odasarafit 4 sarafa, umjesto sva crjeva poskidat
pa nije kad si rekao da francuzi zakompliciraju, jbt pa normano da je razlika izmedu auta i skutera..