Pozdrav forumasi...ovako u kratko,blokade sam skinuo,stavio otvoreni CDI,prosao sam oko 2k km sad ima 5400,sa skuterom bez problema....Sad sam nabavio Yasuni r kojeg sam renovirao,par sitnih rupa zakrpao,ogolio ga do kosti i pofarbao,stavio vunu u top i stavio ngk devetku,motor vuce puno bolje i na brijgu skoro pa i dobro ide,max brzina je ostala ista,na satu nekih 70-75 ali puno bolje vuce...e sad me zanima tocno koji variomat da uzmem da mi pase i koji remen,mislio sam nesto produzeni bando ali nezz dimenzije posto jos nisam rastavljao nista.....mislio sam polini high speed ali mi je nesto skup sad oko 450 kn i taj bando ili dayco remen,ako to uzmem da li ce rolice,federi i centralni pasat iz tog paketa od polini high speed i dali jos sto uz to moram uzeti?
prijedlozi su dobro dosli,mozda neki drugi vario i remen,mozda ako ima neki paket sve zajedo?mislio sam to u skuter dijelovi u sesvetama uzet...
jos jedno pitanje vezanu za blokadu na daljinski sta spajam,masu sam spojio i na cdi na bijelo crvenu zicu ,sad me zanima koja je plus na senzoru ulja,evo saljem i slike tih zica i svjecica dali je dobra nakon 40 km punog gasa skoro cijelo vrijeme....cini mi se prehladna i nisam ju odmah pogledao nako gasenja...
inace mi nije tako losa Luna kao sta sam ocekivao,plan je stavit vario i remen i to je to za sada....bar se nadam