Pozdrav, imam skuter Keeway Outlook 125ccm koji je do prije par dana isao nenormalno dobro, ja sam taj dan nesto stelovao karburator i nisam znao da mi je kestalo goriva, skuter mi se ugasio, nisam znao sta je u pitanju a ni na pamet mi nije palo da pogledam u rezervoar... sve sto samo pokusavao jeste, skidao sam svjecicu, karburator, skidao sam poklopac glave da provjerim ventile i oni su dobri, i jos jednu prerpostavljam veliku gresku koju sam napravio a to je da sam greskom nasuo ulje 15w40 u masinu a ide 10w40.. to nisam ni znao, nisam ni pogledao sta sam uzeo, mogao sam tako vode nasuti a da ne znam 😂... onda sam vidio da u motoru nema goriva, onda sam nasuo goriva poslije par sati i skuter je upalio normalno ali kad sam se htio provozati ni da mrdne, vuce se polako.. onda ispustim to ulje i naspem 10w40 koje i treba biti u njemu i ne vrijedi opet isto... nema sta nisam pokusavao i ne vrijedi, uvijek je isto.. molim sve iskusne za pomoc, sta moze da bude, koliku sam štetu napravio 😔